15510
Μηχάνημα Εκγύμνασης Γλουτών EMS Hips Trainer με CONTROL OEM
OEM EMS
22.40€

Μηχάνημα Εκγύμνασης Γλουτών EMS Hips Trainer με CONTROL OEM

Αποκτήστε τους γλουτούς που πάντα ονειρευόσασταν! Η επαναστατική αυτή συσκευή εκγύμνασης των γλουτών, η οποία χρησιμοποιείται συστηματικά από αθλητές και φυσικά διάσημους, τώρα πια μπορεί να γίνει δική σας εύκολα και οικονομικά για καθημερινή χρήση στο σπίτι σας!

Συνοπτικά χρησιμοποιώντας αυτή την συσκευή θα επιτύχετε:

Και θα τα πετύχετε όλα αυτά, χωρίς κόπο και ιδρώτα! Απλά τοποθετήστε την συσκευή στην περιοχή των γλουτών και κάντε τις καθημερινές σας δουλειές, στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού νιώθετε άνετα!
Ένα καταπληκτικό μηχάνημα παθητικής γυμναστικής, με πολλά επίπεδα λειτουργίας για αρχάριους ή απαιτητικούς αθλητές.

Επαναφέρετε τη νεανική όψη και τη σφριγηλότητα στους γλουτούς σας με λίγα λεπτά παθητικής γυμναστικής την ημέρα οικονομικά και ξεκούραστα από την άνεση του σπιτιού σας!

Το σύστημα εκγύμνασης EMS Hips Trainer για την απαιτητική περιοχή των γλουτών, προσφέρει απώλεια πόντων, σύσφιξη και τόνωση, χάρη στην ηλεκτρομυϊκή διέγερση που έκαναν δημοφιλή την σειρά προϊόντων EMS.

Στοχευμένη προπόνηση που προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα!

Με ένα τηλεχειριστήριο, ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τη συσκευή και ρυθμίστε τις λειτουργίες όταν είστε απασχολημένοι. 1 φορά την ημέρα για 25 λεπτά χρήση. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από κάθε προπόνηση ή άσκηση και ετσι θα εχετε σφιχτους μυς.

Περιλαμβάνει: