14907
Επαγγελματικό Φλόγιστρο Ζαχαροπλαστικής - Αναπτήρας Κουζίνας TurboTorch HP705
OEM HP705
15.80€

 Με το φλόγιστρο για την κουζίνα. Ετοιμάστε μια ασυναγώνιστη κρέμα καραμελέ σαν επαγγελματίας σεφ! Αυτό το καμινέτο είναι μεταλλική κατασκευή και διαθέτει αντιολισθητική πλαστική επένδυση για ευκολότερη χρήση. Ιδανικό για καραμελοποίηση ζάχαρης, για κρεμ μπρουλέ, για τσιγάρισμα λαχανικών και κρέατος αλλα και για αποστειροση μεταλων, λυγισμα χαλκοσοληνων και χομπυ.

Η βάση είναι κατασκευασμένη από αντικολλητικό πλαστικό και έχει κομψό σχεδιασμό. Μπορείτε να ξαναγεμίσετε το καμινέτο το οποίο λειτουργεί με φυσικό αέριο. Η φλόγα και το αέριο, καθώς και η εισαγωγή αέρα μπορεί να ρυθμιστεί και φθάνει του 1300 βαθμούς κελσιου. Διαθέτει επίσης μια βαλβίδα γεμίσματος γκαζιού στο κάτω μέρος.Γεμίζει όπως οι αναπτήρες από φιάλη υγραερίου. Φιάλη υγραερίου μπορείτε να προμηθευτείτε σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα, super market, καταστημάτων χρωμάτων και σιδερικών.


Χαρακτηριστικά
Λειτουργία με αέριο
Διαστάσεις 18 x 16 x 6,5 cm
Υλικό Μέταλλο με πλαστική επένδυση
Χωρητικότητα: 150 ml

Παρέχεται χωρίς φιάλη


Σημαντικό: Να φυλάσσεται μακρυά από παιδιά. Η σύνθεση του προϊόντος είναι από καθαρό αλουμίνιο 99,5% το οποίο είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας και του ηλεκτρισμού. Σε αυτή τη μορφή, είναι κατάλληλο για να έρχεται σε επαφή με τρόφιμα.