14894
Φορητό ηχείο Bluetooth BS-9524
OEM
39.00€

Φορητό ηχείο το οποίο συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση bluetooth. Εκτός από το φοβερό design που διαθέτει με εναλλασόμενο φωτισμό LED , έχει και απίστευτη απόδοση 10W τα οποία καλύπτουν μέχρι και 15m εμβέλεια.
Το μικρό του μέγεθος το κάνει βολικό ώστε να μεταφέρεται εύκολα σε όποιον χώρο θέλετε και να κάνετε τα πιο απίστευτα πάρτυ ή απλά να σας κρατήσει συντροφιά η αγαπημένη σας μουσική οπουδήποτε.
Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και USB stick, ώστε να ακούτε τη μουσική και τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα. Επιπλέον, διαθέτει FM Radio για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας σταθμό σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία. Με καλώδιο jack 3.5mm(δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή δεν διαθέτει bluetooth συνδεσιμότητα.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που διαθέτει θα φροντίσει να σας κρατήσει συντροφιά για αρκετές ώρες όπου και αν βρίσκεστε.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ασύρματο τηλεχειριστήριο & καλώδιο micro USB. Ένα σύγχρονο ηχοσύστημα με απίστευτη απόδοση και design.Τεχνικά χαρακτηριστικά:Output power: 2 x 5W Speaker: 2X4INCH. 3.Ω Transmission distance: 15m, Play Time:2-3h Weight: 1.5Kg Bluetooth Version: RDA V4.0 Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: 1200mAh Διαστάσεις:208*190*297mm Φωτισμός LED