14841
Η σκάλα τουαλέτας Froggie είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά
OEM
28.00€


Η σκάλα τουαλέτας Froggie είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά .Η εκπαίδευση του παιδιού να χρησιμοποιεί την τουαλέτα είναι ένα σημαντικό βήμα στα στάδια ανάπτυξής του και επίσης είναι ένα βήμα προς την ανεξαρτησία που συμπίπτει με το «μόνη» μου ή «μόνος» μου,  Το Παιδικό Βοήθημα Εκπαίδευσης Τουαλέτας μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να αρχίσει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα.

Με αναδιπλούμενη σχεδίαση μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε μια τουαλέτα και να βοηθήσει το παιδί σας να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εύκολα και άνετα. Με αυτό τον τρόπο το παιδί θα αποκτήσει την καλή συνήθεια να πηγαίνει μόνο του στην τουαλέτα. 

Αυτός ο ανθεκτικός και σταθερός εκπαιδευτής είναι ότι καλύτερο θα μπορούσατε να έχετε για προσφέρετε ασφάλεια στο παιδί σας. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές και σκαλοπατάκι για να ενισχύει την εμπιστοσύνη του μωρού σας κατά την διάρκεια που πηγαίνει τουαλέτα. Φορητό και βολικό διπλώνει εύκολα και γίνεται επίπεδο όταν δεν χρησιμοποιείται για να μην πιάνει χώρο. 

Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι δεν θα έχετε πλέον ένα βρόμικο γιογιό να καθαρίσετε, καθώς τοποθετείται σε τουαλέτα ενηλίκων, πράγμα που βοηθάει το παιδί σας να συνηθίζει πιο εύκολα.