14598
Επαναφορτιζόμενη Ξυριστική Μηχανή Kemei RSCW-5600
KEMEI RSCW-5600
13.00€

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με παλινδρομικό σύστημα σε πολυτελή συσκευασία Kemei RSCW-5600

Οι άντρες ζητούν πάντα μια άμεση αποτελεσματική λύση στα προβλήματα τους. Και ένα από τα σημαντικότερα, είναι το γρήγορο και λειτουργικό ξύρισμα, ή το τριμάρισμα στο μούσι και τα γένια του (η μόδα εξάλλου με τα γένια πολλών ή λίγο ημερών είναι η πλέον μοδάτη και διαδεδομένη)

Με τη επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή KeMei μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτά που χρειάζεστε. Το παλινδρομικό της σύστημα, η λεπτή εσωτερική λεπίδα της αλλά και το λειτουργικό της μέγεθος (104x55x23mm) που «θηλυκώνει» τόσο αποτελεσματικά μέσα στο χέρι θα σας βοηθήσει τόσο στο τριμάρισμα όσο και στο ξύρισμα.

Μια κομψότατη ξυριστική μηχανή με δερμάτινο δέσιμο και καθρεπτάκι, σε βολικό μέγεθος για να τη παίρνετε μαζί σας στο γραφείο ή στο ταξίδι. 

Πριν τη χρησιμοποιήσετε φροντίστε να είναι φορτισμένη. Ο χρόνος φόρτισης είναι 8 ώρες και μπορεί να σας φροντίζει καθημερινά για τις επόμενες 7 ημέρες.

Εμπεριέχονται τα κατωτέρω αξεσουάρ:

- Αντάπτορας ρεύματος
- Πινέλο καθαρισμού.
- Δερμάτινη θήκη με καθρεφτάκι
- Ανταλλακτικό σετ κεφαλών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη καθαρίζετε το κυρίως σώμα της με νερό. Αποφεύγετε να την χρησιμοποιείτε με βρεγμένα χέρια. Φορτίζετε σε καλά αεριζόμενο χώρο υπό συνεχή επίβλεψη.