13770
Χαλί Χορού Τηλεόρασης Dance ΙΙ Performance και Χορέψτε Ασταμάτητα
OEM
29.00€

Θέλετε να γυμναστείτε και δεν υπάρχει χρόνος και χρήματα για γυμναστήριο? Δεν είστε ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και βαριέστε τις κλασικές μεθόδους εκγύμνασης? Θέλετε τα παιδιά σας να περνάνε δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο στο σπίτι διασκεδάζοντας κάνοντας γυμναστική και ακονίζοντας το μυαλό τους? 

Αποτρέψτε τα παιδιά σας από το να ασχολούνται διαρκώς με τα video-games που δεν τους προσφέρουν καμία απολύτως σωματική δραστηριότητα και δελεάστε τα προτείνοντάς τους κάτι εξίσου διασκεδαστικό και όχι βαρετό και συνηθισμένο.

Το Ηλεκτρονικό χαλί χορού Dance II Performance σας δίνει τη δυνατότητα χορεύοντας και διασκεδάζοντας να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση την δική σας και των παιδιών σας και να περνάτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τα βύσματα στις κατάλληλες υποδοχές στη τηλεόραση σας. Δεν χρειάζεστε παιχνιδο-κονσόλα ούτε υπολογιστή!
Συνδέετε απλούστατα με κάθε τηλεόραση και είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Περιλαμβάνονται τραγούδια από διάφορα είδη μουσικής και 3 επίπεδα δυσκολίας.

Είναι κατάλληλο για αρχάριους & προχωρημένους παίκτες. Άριστος τρόπος εκγύμνασης μιας και σας βοηθάει να κάψετε πολλές θερμίδες! 

Διαθέτει τροφοδοτικό και καλώδια RCA για να συνδεθεί με την τηλεόρασή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φωτογραφίες και Video παρουσιάζονται ενδεικτικά. Πιθανόν να υπάρχουν διαφορές σε λεπτομέρειες, σχέδια και χρωματισμούς. 
Το συγκεκριμένο προϊόν συνδέεται μόνον στην τηλεόραση.