13756
Σύστημα Έξυπνης Εκκίνησης Του Κινητήρα Mπουτόν Εκκίνησης Του Αυτοκινήτου – Engine Start Stop System - Nt
NT on-13756
51.99€

Σύστημα Έξυπνης Εκκίνησης του Κινητήρα- Mπουτόν Εκκίνησης του Αυτοκινήτου – Engine Start Stop System.
 

Απολαύστε την άνεση της εκκίνησης απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού! Με την πίεση ενός κουμπιού το ταξίδι σας ξεκινά!
 

Ξεχάστε τις προσπάθειες του κλειδιού για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο ή και σε πολλές περιπτώσεις το πάτημα του συμπλέκτη ή του φρένου, γιατί αυτό πλέον γίνεται αστραπιαία με το απλό πάτημα του κουμπιού εκκίνησης του κινητήρα.
 

Ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ του αυτοκινήτου σας, θα σας βολέψει και θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Δίνει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας έναν νέο elegant τόνο.
 

Το καλύτερο φυσικά είναι ότι μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από το χειριστήριο του αυτοκινήτου.
 

 


Εκκίνηση με κουμπί:

Ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο και κλείστε όλες τις πόρτες αφού μπείτε, πατήστε το φρένο, το μπλε φως στο κουμπί έναρξης θα ανάψει, και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί έναρξης, όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία. Το πράσινο φως θα ανάψει και το μπλε θα σβήσει.

1. Πατήστε το κουμπί εκκίνησης παρατεταμένα για 2 δευτερόλεπτα και η μηχανή θα σβήσει.2. Πατήστε το φρένο και έπειτα πατήστε το κουμπί εκκίνησης για 1 δευτερόλεπτο και η μηχανή θα σβήσει.

Πατήστε το κουμπί εκκίνησης μία φορά αφού ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο χωρίς να πατήσετε το φρένο. Το μπλε φως θα ανάψει στιγμιαία. Έπειτα πατήστε το κουμπί εκκίνησης πάλι, το αυτοκίνητο θα μπει σε κατάσταση ΟΝ και το μπλε φως θα ανάψει. Στο τέλος, πατήστε ξανά το κουμπί εκκίνησης και το μπλε φως θα σβήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση πρέπει να γίνει από ειδικευμένο τεχνίτη ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για τη σωστή σύνδεση του σε κάθε τύπο αυτοκινήτου. Το προϊόν δεν επιστρέφεται εφόσον εγκατασταθεί. Οδηγίες μόνον στην Αγγλική γλώσσα.