13713
Κάλτσα Συμπίεσης με Φερμουάρ ZIP SOX
OEM zip sox
6.00€

Κάλτσα Συμπίεσης με Φερμουάρ ZIP SOX

Και όμως θαύματα γίνονται! Και αν δεν μας πιστεύετε, περιμένετε μέχρι να φορέσετε τις θαυματουργές κάλτσες  με φερμουάρ "Zip Sox", το καλύτερο δώρο για τα πόδια σας αφού θα μπορείτε να περπατάτε, να τρέχετε, να χορεύετε όσο θέλετε χωρίς να κουράζονται ποτέ. Ιδανικές για άνδρες και γυναίκες.

Οι κάλτσες συμπίεσης Zip Sox έχουν φτιαχτεί για να καταπραΰνουν και να αναζωογονούν τα κουρασμένα πόδια. Βοηθούν τα πόδια να ‘’αναπνέουν’’ και αυτό έχει αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα πόδια σας. Δεδομένου ότι δεν είναι ούτε πολύ σφιχτές, ούτε πολύ χαλαρές, σας επιτρέπουν να κάνετε οποιαδήποτε επίπονη εργασία με μεγάλη άνεση και ευχέρεια. Μειώνουν τους πόνους και το πρήξιμο που μπορεί να προκληθεί από έντονες δραστηριότητες. Το πλεονέκτημα της κάλτσας Zip Sox σε σχέση με άλλες κάλτσες συμπίεσης είναι το επαναστατικό φερμουάρ που διαθέτει. Έτσι πλέον το να φορέσετε την κάλτσα και να την βγάλετε γίνεται παιχνίδι.

Κατασκευασμένο από διαπνέον Νάιλον και Σπάντεξ πράγμα που τα κάνει ιδανικά να φορεθούν με οποιοδήποτε είδος παπουτσιού. Τώρα μπορείτε να τα φορέσετε πανεύκολα χάρις το φερμουάρ και να ξεχάσετε πλέον τα πρησμένα και κουρασμένα πόδια.

Φορέστε τις καθημερινά και νιώστε ανακούφιση μετά από πολλές ώρες ορθοστασίας σε ταξίδια ή μετά από πολύωρη οδήγηση.  Δημιουργούν μια αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης όλη μέρα.

Μειώνουν το πρήξιμο λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων, καθώς και τους  δυσάρεστους πόνους σε πέλματα και γάμπες.  Προλαμβάνουν την πιθανή δημιουργία κιρσών. Πολύ απλά, βελτιώνουν τη συνολική πίεση των αγγείων των κάτω άκρων για καλύτερη ροή του αίματος στην καρδιά.