13668
Ισχυρός Φακός Κεφαλής COB LED 3W - 200LM - Headlight SSTD CH-2016
OEM CH-2016
8.70€

Αυτός ο φακός κεφαλής είναι τεχνολογίας COB LED ( Chips On Board ) ! Tα LED είναι τοποθετημένα τόσο κοντά που δεν διακρίνονται και δίνουν την αίσθηση μιας φωτεινής επιφάνειας που φωτοβολεί με απίστευτη φωτεινότητα !

Είναι φτιαγμένος από ισχυρό πλαστικό περίβλημα, διαθέτει διακόπτη και ελαστικούς ιμάντες κεφαλής και 3 ρυθμούς λειτουργίας High, Low, Strobe.

Με βάρος μόλις 35gr ( 70gr με τις μπαταρίες ) και διαστάσεις 65x50x30mm θα τον έχετε πάντα μαζί σας και δεν θα σας κουράζει όση ώρα και εάν τον φοράτε.

Ιδανικός για πεζοπορία, για το ψάρεμα, το camping, το ποδήλατο, χρήσιμος και στο σπίτι ή το αυτοκίνητο.  

Ιδανικός για τεχνίτες, κυνηγούς, ψαράδες , ορειβάτες, πεζοπόρους, ποδηλάτες, γεωργούς, κτηνοτρόφους, μηχανικούς, αθλητές δρομείς, κλπ.

Είναι ακριβώς ο,τι χρειάζεται στην πόλη, στο βουνό, στη θάλασσα στο camping για να βλέπετε αλλά και να σας βλέπουν από απόσταση. 

Προσαρμόζεται εύκολα στο κεφάλι σας, ρυθμίζοντας τα λουράκια στήριξης στο κατάλληλο μέγεθος, ώστε να σας αφήνει τα χέρια ελεύθερα για να πραγματοποιείτε εργασίες. 

Παράλληλα όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός κράνους, φως ποδηλάτου, φως περιπάτου, στο ψάρεμα, στο σκάφος κλπ.

Μικρός και βολικός στο μέγεθος για εύκολη μεταφορά. Περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για να το προσαρμόζετε όπως εσείς θέλετε.

Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AΑΑ και έχει μεγάλη διάρκεια. 
 


Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Αποστέλλεται τυχαίος χρωματισμός.