13887
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΙΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ KEMEI 2500X
KEMEI
15.90€

Κοιμάστε με τον αγαπημένο σας κι απλώνετε τα πόδια σας ανάμεσα στα δικά του για να ζεσταθείτε αλλά εκείνος απομακρύνεται; Ξέρουμε ήδη το γιατί… Πόδια με σκληρές φτέρνες και κάλους που γδέρνουν! Κι όμως έχουμε τη λύση!

Με την ηλεκτρική λίμα απομάκρυνσης των κάλων θα απαλλαγείτε μια και καλή από κάλους και ξηρό δέρμα στο πέλμα και τις φτέρνες, εύκολα και γρήγορα! Η Ηλεκτρική λίμα περιποίησης ποδιών και απομάκρυνσης κάλων κάνει απαλό μασάζ στα πόδια σας καθαρίζοντας τα πέλματα και τις φτέρνες από το ξηρό δέρμα, αφήνοντας τα απαλά και λεία!

Φέρτε το σαλόνι ομορφιάς στο σαλόνι του σπιτιού σας κι ξεφορτωθείτε μια και καλή νεκρά κύτταρα και αντιαισθητικούς κάλους! Το μυστικό της επιτυχίας της είναι οι 30 στροφές το δευτερόλεπτο που κάνει το ρολό απομακρύνοντας κάλους και ξεραμένο δέρμα, αφήνοντας τα πόδια σας απαλά και σέξι, έτοιμες για κάθε έξοδο!

Κατάλληλο για γυναίκες αλλά και άνδρες, αφού είναι ιδανικό και για τους κάλους στα χέρια που δημιουργούνται από δύσκολες συνθήκες εργασίας.
Λειτουργεί με μπαταρίες 4 ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).

Το KM-2500 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που δημιουργήθηκε για την εξομάλυνση ξηρού, τραχύ και ροζιασμένου δέρματος στα πόδια.

 

Κύρια χαρακτηριστικά:

Ελαφρύ και φορητό, 

360 μοίρες περιστροφή 

Ασφαλής διακόπτης-κλειδαριά, την αποφυγή ανεπιθύμητων λειτουργούν.

Αδιάβροχο σχέδιο

Καθαρό Βάρος 110g
Ισχύς 3W
Μπαταρία 2 * μπαταρίες 1.5V AA
Ταχύτητα μοτερ 9000 rpm
Άλεση επικεφαλής ABS + χαλαζία άμμο
Λαβή ABS
 
Σημειώσεις:

1. Μόνο για χρήση στα πόδια και τα τακούνια, εμείς δεν προτείνουμε τη χρήση αυτής της συσκευής σε άλλη θέση του σώματος.

2. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή κατά την πρώτη φορά, ή αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε βγάλτε την μπαταρία.

3. Κάθε κεφαλή συνιστάται για ένα μόνο άτομο. Για  λόγο υγιεινής, το κεφάλι δεν πρέπει να μοιράζεται με τους άλλους.