13806
Αλκοτέστ μπρελόκ με φακό
OEM HQ-AT 10
7.90€

Αυτό το αλκοτέστ μπρελόκ με φακό, Digital Alcohol Tester είναι μια ψηφιακή συσκευή που χρησιμοποιείται για να μετρήσει το ποσοστό οινοπνεύματος στο αίμα του χρήστη, τώρα θα αυτοελέγχεστε για να μην ξεπεράσετε τα όρια στο ποτό !
Αυτοπροστατευθείτε με το αλκοτέστ μπρελόκ , τόσο για την  ασφάλειά σας, όσο και απο τα πρόστιμα της τροχαίας, είναι πολύ απλό στη χρήση, καθώς τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα με ένα απλό φύσημα, σταθερά στο ακροφύσιο !
Το αλκοτέστ μπρελόκ Digital Alcohol Tester ανιχνεύει αξιόπιστα τυχόν παρουσία οινοπνεύματος στην αναπνοή σας, πληροφορία χρήσιμη για να αποτρέψει την έκθεση του εαυτού σας ή των άλλων σε κίνδυνο.
Το φορητό, προσωπικό σας αλκοτέστ μπρελόκ Digital Alcohol Breath Tester, είναι ο ιδανικός συνοδός σας όταν η βραδιά προστάζει αλκοόλ, γιατί φροντίζει ότι θα είστε πάντα ασφαλείς και ταυτόχρονα νομοταγείς !
Απαραίτητο για όσους συνηθίζουν να το "τσούζουν" και όχι μόνο, μοναδικό δώρο για αυτούς που αγαπάτε !
Προστατέψτε την υγεία σας από τις καταχρήσεις, αποφύγετε ατυχήματα με υλικές και σωματικές συνέπειες, αποφύγετε τα τσουχτερά πρόστιμα της τροχαίας ! 
Μάθετε αμέσως με χρωματικές ενδείξεις, το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα σας, φυσώντας σε αυτή τη μικρή συσκευή.
Οι χρωματιστές ενδείξεις δηλώνουν και την ποσότητα αλκοόλ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μπρελόκ με φακό. 

 

Τρόπος χρήσης:

  1. Τοποθετείστε στην συσκευή 3 μπαταρίες μεγέθους ΑΑΑ.
  2. Για να προχωρήσετε στο αλκοτέστ, κρατάτε πατημένο το power, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της συσκευής - ανάβει το πορτοκαλί και το κίτρινο λαμπάκι.
  3. Μόλις σβήσουν και ανάψει το πράσινο λαμπάκι, η συσκευή είναι έτοιμη για το αλκοτέστ, οπότε, ενώ συνεχίζετε να κρατάτε πατημένο το power, φυσάτε για 3-5 δευτερόλεπτα στο ακροφύσιο που βρίσκετε πάνω μέρος. 
  4. Στην συνέχεια εαν η ένδειξη είναι πράσινη, δεν έχει ανιχνευθεί αλκοόλ, αν είναι κίτρινη έχει ανιχνευθεί 0.02% αλκοόλ, αν είναι μαζί κίτρινη και κόκκινη έχει ανιχνευθεί άνω του 0.05%, και εάν είναι αναμμένη μόνο η κόκκινη προσοχή κίνδυνος !
  5. Τέλος, αφήνετε το κουμπί power για να βγείτε από την λειτουργία του αλκοτέστ.