13503
Ζώνη Εφίδρωσης Και Αδυνατίσματος V Shape Trainer
VShape
11.50€

Εαν θέλετε να χάσετε πόντους στην κοιλιά σας, τότε πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινή σας προπόνηση την νέα ζώνη εφίδρωσης και αδυνατίσματος V Shpe Trainer.

Η νέα ζώνη εφίδρωσης μαζεύει την κοιλιά και το σωσίβιο γύρω απο την μέση σας, χωρίς να σας πιέζει. Δείχνετε άμεσα λεπτότερος και κομψότερος χάρις αυτή την καταπληκτική ζώνη.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για γρήγορα αποτελέσματα στη βελτίωση της εικόνας του σώματος. Με την Ζώνη Εφίδρωσης V Shape Trainer Για Σύσφιξη Και Τοπικό Αδυνάτισμα μπορείτε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα πιο γρήγορα και εύκολα.

Η Ζώνη Σύσφιξης Vshape Trainer είναι τέλεια σχεδιασμένη ώστε να φτάνει μέχρι ψηλά και να αναδεικνύει το στήθος και τις πλάτες ενώ το μυστικό της βρίσκεται στην μέση όπου υπάρχει ειδική επιπλέον ζώνη για έχτρα ενίσχυση και σύσφιξη που συγκρατεί την κοιλιά και να την κάνει επίπεδη.

Η ύφανση και ο σχεδιασμός της συγκρατεί τέλεια, εξαφανίζει την κοιλιά και τα παχάκια, είναι σχεδόν αόρατη ενώ είναι ελαφριά και ελαστική για να μην σας πιέζει!

Είναι κατασκευασμένη από πρωτοποριακό ύφασμα το οποίο:

Η καθημερινή χρήση της θα βοηθήσει και στην στάση του σώματος αλλά και στην μείωση του τοπικού πάχους με ορατά αποτελέσματα !

Βελτιώστε αισθητά την εμφάνισή σας και δείξτε πιο αδύνατος με τα ρούχα σας.

 

Μέγεθος Μέσης: