13390
Πολυμηχάνημα Δικτυακός Εκτυπωτής, Fax, Scanner, Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής laser, Mono Multifunction Printer, Dell B2375dnf
Dell 7812
329.99€

Μονόχρωμος Εκτυπωτής laser Πολλαπλών Λειτουργιών, Mono Multifunction Printer, Dell B2375dnf

Εκτυπώστε, σαρώστε και μοιραστείτε δεδομένα με ασφάλεια
Εκμεταλλευτείτε όλα τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά του εκτυπωτή Dell Mono Multifunction Printer – B2375dnf με τη βεβαιότητα ότι τα έγγραφα και η επικοινωνία σας θα είναι ασφαλή από την αρχή έως το τέλος.
Διατηρήστε την ιδιωτικότητα των ευαίσθητων εγγράφων με τη λειτουργία Secure Print. Οι εργασίες εκτύπωσης δεν εξάγονται αν δεν πληκτρολογηθεί το τετραψήφιο PIN στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή.
Σαρώστε και μετατρέψτε έγγραφα σε Ασφαλή PDF με κρυπτογράφηση Ασφαλών PDF έως 128-bit.
Διασφαλίστε τη μεταφορά των δεδομένων σας με τα πρωτόκολλα SNMPv3 και IPV6 που υποστηρίζουν έλεγχο ταυτότητας και κρυπτογράφηση IPsec και έλεγχο πρόσβασης δικτύου IEEE 802.1x.
Προστατευτείτε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με ασφαλή έλεγχο ταυτότητας δια χειρός χρήστη και με το πρωτόκολλο Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) με έλεγχο ταυτότητας Kerberos.

Πλούσια χαρακτηριστικά και εύκολη διαχείριση
Επιταχύνετε τη διαδικασία σάρωσης και εκτύπωσης για μεγάλες και μικρές εργασίες, με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά χρηστικότητας και διαχείρισης που προωθούν την απόδοση και τη συνεργασία στο γραφείο.
Προσαρμόστε την έγχρωμη οθόνη αφής 4,3" στις προσωπικές σας ανάγκες μέσα από τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις χρήστη.
Δείτε σε προεπισκόπηση σαρωμένα αρχεία , απευθείας από την οθόνη αφής πριν την εκτύπωση ή την κοινή χρήση.
Σαρώστε και μοιραστείτε ψηφιακό περιεχόμενο σε μια ποικιλία προορισμών σάρωσης [email, υπολογιστή, δίκτυο, FTP, διακομιστή φαξ, υπηρεσίες Web Services for Device (WSD) και υπηρεσίες νέφους Microsoft®  SharePoint®  Online και Google Drive]TM .
Σαρώστε μεγάλα έγγραφα με ταχύτητα χάρη στον Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων διπλής όψης (DADF) 50 σελίδων που σαρώνει αυτόματα και τις δύο όψεις κάθε σελίδας.
Αποθηκεύστε με άνεση και ανακτήστε πρότυπα και φόρμες που χρησιμοποιείτε συχνά στον εκτυπωτή με τον ενσωματωμένο προσβάσιμο χώρο αποθήκευσης έως 3 GB.
Εκτυπώστε ή σαρώστε απευθείας από μια μονάδα flash USB χρησιμοποιώντας την μπροστινή θύρα USB.
Παρακολουθήστε, διαχειριστείτε, και δημιουργήστε αναφορές για τους εκτυπωτές του δικτύου σας με το βοηθητικό πρόγραμμα Dell OpenManage Printer Manager v2 (OMPM).
Απλοποιήστε την υλοποίηση των προγραμμάτων οδήγησης και τη διαδικασία αλλαγής των ρυθμίσεων με το Dell Open Printer Driver (OPD).

Εξαιρετική τιμή
Με χαμηλό κόστος ανά σελίδα και συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO), ο ευέλικτος Dell Mono Multifunction Printer – B2375dnf προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση απόδοσης/τιμής.
Εκτυπώστε γρήγορα με ταχύτητα 38 σελ./λεπτό (A4)1.
Χειριστείτε εργασίες εκτύπωσης μεγάλου όγκου με αξιοπιστία με κύκλο λειτουργίας έως 100.000 σελίδων το μήνα2.
Μεγιστοποιήστε την απόδοση του δικτύου με συνδεσιμότητα Gigabit Ethernet για γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
Μειώστε την κατανάλωση χαρτιού έως 50% με τη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης. Ο Dell Mono Multifunction Printer – B2375dnf υποστηρίζει επίσης, εκτύπωση σε χαρτί ανακύκλωσης, ανανεώσιμου περιεχομένου και χωρίς χλώριο.
Καθώς έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος , αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει πιστοποίηση EPEAT®  στις Η.Π.Α. και τον Καναδά3, καθώς και πιστοποίηση®  ENERGY STAR3 και συμμόρφωση με τον κανονισμό RoHS4.

Για παραπάνω πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ