15758
Καθρέπτες μοτοσυκλέτας με κάμερα 1080p εμπρός / πίσω ΟΕΜ Q6
OEM Q6
76.00€

Καλύψτε τις νεκρές περιοχές του καθρεφτη της μοτοσυσκλέτας σας με το σετ καθρεπτών με κάμερα οπισθοπορείας που σας προσφέρει η onoffmarket. Εχει τη δυνατότητα να εμφανίσει στον καθρέπτη σας την εικόνα που παίρνει απο τη κάμερα την οποια την τοποθετείτε στο πισω μέρος του οχήματός σας, όπως επίσης και να τη καταγράψετε με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκονται στο δεξί καθρέπτη.

Με ανάλυση εικόνας που φτάνει 1080P και την άμεση απόκριση της οπίσθιας κάμερας η onoffmarket σας φέρνει ένα gadget απαραίτητο για κάθε μοτοσυκλέτα.Καταγράξτε την αγαπημένη σας διαδρομή και αποθηκευστε την αυτόματα στη καρτα μνήμης(η καρτα μνημης δεν περιλαμβανεται) όπως επίσης επιπλέον στοιχεία όπως ταχύτητα και απόσταση.Πρόκειτε για ένα πραγματικό μαύρο κουτί μοτοσυκλέτας.


Χαρακτηριστικά
- Αυτό το προϊόν είναι ένα όργανο που καταγράφει βίντεο και ήχους κατά τη διάρκεια της οδήγησης και παρέχει κρίσιμη σημασία 
- Για τροχαία ατυχήματα (δεν συνιστούμε την επεξεργασία αρχείων βίντεο, τέτοιες ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν αλλοιωμένες ενδείξεις) 
- Είναι σε θέση να καταγράφει χρόνο, ταχύτητα και τοποθεσία. 

Περιεχόμενο συσκευασίας: