17002
Τριπλό Καταγραφικό Αυτοκινήτου Full HD 1080p HDR 15MP με 2 x Κάμερες, Οθόνη 4.0 inch, Κάμερα Parking, Αισθητήρα Βαρύτητας & Κίνησης & Νυχτερινή Λήψη
OEM Video DVR 72014
44.89€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το Video DVR Αυτοκινήτου Full HD 1080P! 
 

Τριπλό Καταγραφικό Αυτοκινήτου Full HD 1080p HDR 15MP με 2 x Κάμερες, Οθόνη 4.0 inch, Κάμερα Parking, Αισθητήρα Βαρύτητας & Κίνησης, Αυτόματη Φωτεινότητα & Νυχτερινή Λήψη

 

Το απόλυτο καταγραφικό gadget για το αυτοκίνητό σας, με λειτουργίες και χαρακτηριστικά, που ούτε πολύ ακριβότερες κάμερες διαθέτουν (όπως Lane Deviation, Parking Guard, Headlight Reminder)
 

Αυτή η συσκευή διαθέτει 2 ενσωματωμένες κάμερες, μια για το μπροστινό μέρος και μια για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ διαθέτει και κάμερα οπισθοπορείας parking!

Συνοπτικά διαθέτει:

Τριπλή κάμερα καταγραφικό για λήψη βίντεο Full HD 1080p 30fps και φωτογραφιών 15MP HDR (High Dynamic Range Imaging) με μεγάλη οθόνη 4", φωτεινό, ευρυγώνιο, υψηλής ευαισθησίας φακό 170 μοιρών, G sensor και ανίχνευση κίνησης, ιδανική για καταγραφή πορείας, δολιοφθορών αυτοκινήτου στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Εξαιρετικής ποιότητος φακός και βίντεο με smooth καταγραφή, εξαλείφοντας σε μεγάλο βαθμό κραδασμούς και κουνήματα.

Ενσωματώνει λειτουργίες όπως ανίχνευση κίνησης, G sensor και loop recording (κυκλική καταγραφή) για να μην αφήσετε τίποτα να περάσει απαρατήρητο! Επίσης έχει ηχείο και μικρόφωνο για να καταγράφει και ήχους, ομιλίες κλπ

Επίσης διαθέτει Auto Exposure για να προσαρμόζει την φωτεινότητα ανάλογα με τον φωτισμό που επικρατεί την εκάστοτε στιγμή λήψης. Με αυτό τον τρόπο αυτή η κάμερα αυτοκινήτου εξασφαλίζει άριστα πλάνα ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Επίσης ενσωματώνει λειτουργία Headlight Warning - Reminder κατά την οποία σας ειδοποιεί όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι ανεπαρκής, κατά την διάρκεια της νύχτας.

Η ιδανική κάμερα αυτοκινήτου για συλλογή στοιχείων σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής, ζημιάς κλπ

Μαζί με την διπλή κάμερα θα πάρετε και μια ειδική αδιάβροχη κάμερα οπισθοπορείας parking για να μπορείτε να βλέπετε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όταν παρκάρετε.

Υποστηρίζει λειτουργία “Picture in Picture”, που σημαίνει ότι προβάλει ταυτόχρονα στην οθόνη εικόνα από δύο από τις 3 κάμερες. Μπορείτε εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού να ρυθμίσετε την οθόνη να εμφανίζει είτε 2 από τις 3 κάμερες της επιλογής σας, είτε μια κάμερα. Η κάμερα αυτή διαθέτει μακρύ καλώδιο για απευθείας σύνδεση στην κάμερα - καταγραφικό.

Εξαιρετικό προσόν για μια κάμερα, καθώς κάποιος επίδοξος ληστής μπορεί να βρει τρόπο να κόψει το ρεύμα!

Ο ανιχνευτής κίνησης επιτρέπει στην κάμερα να ξεκινήσει να καταγράφει αμέσως, μόλις αντιληφθεί κάποια κίνηση στον ορίζοντά της, με αποτέλεσμα να μπορείτε να έχετε 24-ωρο υλικό οποιασδήποτε κίνησης γύρω από το αυτοκίνητό σας ή την περιουσία σας. Ελέγξτε αν κάποιος σας γρατζούνισε ή σας τράκαρε όσο είχατε το αυτοκίνητό σας παρκαρισμένο. Εξαιρετική λύση για να αποφύγετε ή να αποδείξετε δολιοφθορές και κλοπές!

Ο αισθητήρας G-sensor βαρύτητας θα κάνει την διαφορά, μιας και με το που ανιχνευτεί κάποια απότομη επιτάχυνση ή επιβράδυνση θα μπει η κάμερα σε λειτουργία κλειδώματος του καταγραφόμενου συμβάντος. Πιο απλά, θα μαρκάρει το συγκεκριμένο αρχείο και θα το ασφαλίσει έτσι ώστε να μην αφήσει να γίνει over write από κάποιο άλλο βίντεο.

Διαθέτει οθόνη LCD 4 ιντσών για να βλέπετε ζωντανά τι καταγράφει ή τι έχει καταγράψει κατά την απουσία σας. Φυσικά μπορείτε να μεταφέρετε τα video και τις φωτογραφίες σας στο υπολογιστή μέσω της SD Κάρτας και να τα απολαύσετε σε μεγάλη οθόνη.

Στερεώνεται εύκολα με την βάση στήριξης με ισχυρή βεντούζα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία ενώ εφόσον την έχετε μόνιμα συνδεδεμένη στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας ανάβει και σβήνει αυτόματα περιστρέφοντας το κλειδί του αυτοκινήτου.. ( προϋπόθεση ο αναπτήρας να τροφοδοτείται με ρεύμα με τον διακόπτη/κλειδί του αυτοκινήτου )

Επιπλέον, στις ρυθμίσεις των φωτογραφιών θα βρείτε επιλογή άμεσης ή καθυστερημένης λήψης φωτ/ας (2s, 5s, 10s), burst (λήψη πολλαπλών φωτογραφιών), Sharpness, White balance, Color - Vibrance , ISO, Exposure, Anti Shaking, Date Stamp.

Ιδανική για καταγραφή - εξακρίβωση δολιοφθορών αυτοκίνητου - αξιοποίνων πράξεων - συνθηκών ατυχήματος - ειδυλλιακών διαδρομών κλπ. 

Απαραίτητη και σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί - φορτηγών!

Με ενσωματωμένο φακό 6 στρωμάτων γυαλιού ποιότητας Α+ και υψηλής διαπερατότητας που επιτρέπει την λήψη με χαμηλό φωτισμό.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Στην συσκευασία θα βρείτε:

  1. 1 x Διπλό καταγραφικό Full HD Car DVR
  2. 1 x Φορτιστή για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου
  3. 1 x αδιάβροχη κάμερα οπισθοπορείας
  4. 1 x καλώδιο τροφοδοσίας κάμερας οπισθοπορείας
  5. 1 x βάση στήριξης με βεντούζα