16762
Φωτορυθμικά εσωτερικού αυτοκινήτου
OEM A12
23.90€

Η  onoffmarket σας παρουσιάζει τα φωτορυθμικά αυτοκινήτου The Starlights of Car Seat Bottom.
 

Δημιουργήστε μια διαφορετική, ονειρική ατμόσφαιρα στο αμάξι σας με το πολύχρωμο εφέ αστεριών νέας γενιάς που ακολουθούν το ρυθμό της μουσικής. Δοκιμάστε μια νέα αίσθηση, μια φρέσκια οπτική εμπειρία. Με εξελιγμένο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να εναλλάξετε τις λειτουργίες στις 4 λωρίδες χωρίς περιορισμό. Υπάρχουν τρεις λειτουργίες  1. Λειτουργία ανάσας, 2. Λειτουργία τρεμοπαίγματος, 3. Η πιο δυνατή λειτουργία φωνητικού ελέγχου - ο φωτισμός αλλάζει με την ένταση του ήχου. Σαν να μπαίνετε στον κόσμο του ήχου και του φωτός. Όταν ακούτε ένα τραγούδι, ο φωτισμός αλλάζει με τον ήχο. Αλλάξτε το μοτίβο και την ταχύτητα εναλλαγής στον κύκλο RGB. Μπορείτε επίσης να αυξομειώσετε την ένταση του φωτισμού που ακολουθεί το ρυθμό της μουσικής καθώς επίσης και της φωνής σας.


Κύρια πλεονεκτήματα:
Σύνδεση USB, Universal για όλες τις υποδοχές. 7 χρώματα που εναλάσσονται. Οι λειτουργίες flash δημιουργούν ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο. Λειτουργία αναπήδησης ρυθμού.
Εύκολη εγκατάσταση στη θέση των ποδιών:  Bρείτε μια σταθερή θέση, μέσα από το velcro, αυτοκόλλητα μονής όψης στη θέση του ποδιού. Η άλλη πλευρά είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της φωτεινής ράβδου και η συγκόλληση είναι σταθερή.
Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την εσωτερική καλωδίωση.
Ρυθμιζόμενη ευαισθησία: Η ρύθμιση ευαισθησίας στο ρυθμό της μουσικής μπορεί να γίνει με τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου. Ακολουθήστε τη μουσική και απολαύστε την ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο.

Κατάλληλο για όλα τα αυτοκίνητα
Διάρκεια ζωής: 10000 ώρες
Υλικό: PVC
Μέγεθος: 120 * 15 * 10 mm (Μ * Π * Υ)
Voltage: 5V
Ισχύς: 6W