16750
Κιτ Επισκευής Ραγισμάτων Παρμπρίζ Αυτοκινήτου – DIY Windshield Repair Kit LOCBONDSO
LOCBONDSO 13347
9.94€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το Κιτ επισκευής θολωμάτων και ραγισμάτων παρμπρίζ για το αυτοκίνητό σας.

Επειδή ένα ράγισμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, από πέτρες, χτυπήματα ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, τώρα μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι με αυτό το κιτ επισκευής. 

Όσο μικρό και να είναι το ράγισμα, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα όχι μόνο στην ορατότητα, αλλά και στην ασφάλεια του οχήματος.

Αν δε θέλετε λοιπόν να πληρώνετε υπέρογκα ποσά για την επισκευή του, το σετ επισκευής ραγισμάτων παρμπρίζ της  LOCBONDSO σας δίνει τη λύση.

Κάντε μόνοι σας την επισκευή, χωρίς να παιδεύεστε με πολλά εργαλεία. Ό,τι είναι απαραίτητο για την επισκευή υπάρχει στο σετ που θα παραλάβετε.

Εύκολο στην χρήση του. Η εφαρμογή του γίνεται σε σκιερό μέρος και η θερμοκρασία του παρμπρίζ πρέπει να είναι μεταξύ 10 - 24 βαθμούς Κελσίου. Το υλικό δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με βαμμένες επιφάνειες, για να μην προκληθεί ζημιά. Η διαδικασία επισκευής απαιτεί 20 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Με μεγάλη αντοχή, χωρίς να επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου, την υγρασία και τη μεγάλη θερμοκρασία.

Κατάλληλο για θολώματα, ραγίσματα, μικρές ζημιές που μοιάζουν με ιστό αράχνης και αστέρι.

Το υλικό αυτό δεν συνιστάται για σοβαρή ζημιά ή μεγάλα ραγίσματα και η χρήση του είναι μόνο για μία φορά.

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εργασία απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Να φοράτε πάντα προστασία στα μάτια και τα χέρια σας, καθώς οι κόλλες μπορεί να προκαλέσουν βλάβες. 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

1. Καθαρίστε και στεγνώστε καλά την επιφάνεια μέσα και έξω γύρω από την ζημιά του παρμπρίζ με καθαριστικό τζαμιών που περιέχει αλκοόλ. Αφαιρέστε τη βρωμιά με βελόνα από το σημείο που έχει το τζάμι τη ζημιά. Για προληπτικούς λόγους τοποθετήστε ένα στεγνό πανί στο τέλος του παρμπρίζ κάτω από το θόλωμα (το στάξιμο του υλικού σε χρώμα προκαλεί ζημιά, αφαιρεί το χρώμα).

2.  Ξεκολλήστε το προστατευτικό κάλυμμα από την μια πλευρά του αυτοκόλλητου. Ευθυγραμμίστε την τρύπα του δίσκου στο κέντρο της ζημιάς (το αυτί να είναι στραμμένο προς τα πάνω). Πιέστε το δίσκο προς το τζάμι. Με τα δάκτυλα πιέστε κυκλικά όλη την επιφάνεια της βάσης και βεβαιωθείτε ότι έχει κολλήσει καλά.

3. Ξεκολλήστε το προστατευτικό κάλυμμα και από την άλλη πλευρά του δίσκου.

4. Τοποθετήστε τη βάση με τις δύο τρύπες να είναι ευθυγραμμισμένες. Πιέστε με τα δάκτυλα όλη την επιφάνεια της βάσης, μέχρι να κολλήσει καλά.

5. Κόψτε το στόμιο του δοχείου της ρητίνης (⅛ άνοιγμα). Τοποθετήστε το στόμιο του δοχείου στο άνοιγμα της βάσης. Σιγανά συμπιέστε το δοχείο ώστε να εισρεύσει ρητίνη στο άνοιγμα της βάσης. Συνεχίζοντας να συμπιέζετε το δοχείο της ρητίνης το απομακρύνετε από την βάση. Σκουπίστε με πανί το περίσσευμα από το στόμιο του δοχείου και φυλάξτε το περιεχόμενο για το βήμα 10.

6. Τοποθετήστε το στόμιο της σύριγγας στο άνοιγμα της βάσης. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι ασφαλής.

7. Κρατήστε με το ένα χέρι την σύριγγα και με το άλλο τραβήξτε το έμβολο και κουμπώστε το στην χαμηλή 1η εγκοπή. Αφήστε το σ’ αυτή την θέση για 10 λεπτά.

8. Αφαιρέστε την σύριγγα στιγμιαία από την βάση (να φύγει ο αέρας). Επανασυνδέστε την σύριγγα όπως το βήμα 6. Κουμπώστε το έμβολο στην υψηλότερη εγκοπή 2,η αφήστε το εκεί για 20 λεπτά.

9. Αφαιρέστε την σύριγγα από την βάση. Αφαιρέστε προσεκτικά την βάση. Εάν είναι ανάγκη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξυράφι. Σκουπίστε και αφαιρέστε τα περισσεύματα της ρητίνης.

10. Κρατήστε τη φιάλη με την υγρή ρητίνη με το ένα χέρι και με το άλλο χέρι την διάφανη κίτρινη ταινία. Πιέστε ελαφρά τη φιάλη και ρίξτε μία σταγόνα ρητίνης στο θόλωμα. Τοποθετήστε τη διάφανη κίτρινη ταινία επί της ρητίνης για να κρατηθεί στο θόλωμα.

11. Περάστε ελαφρά με ξυραφάκι πάνω από την κίτρινη ταινία μέχρι να εξαλειφθούν όλες οι φυσαλίδες αέρος. Οι ακτίνες του ήλιου βοηθούν στην σκλήρυνση της ρητίνης

12. Όταν στεγνώσει η ρητίνη αφαιρέστε προσεκτικά την κίτρινη ταινία από το παρμπρίζ. Αν η επιφάνεια δεν είναι επίπεδη, αφαιρέστε τα περισσεύματα με ξυραφάκι. Καθαρίστε το παρμπρίζ με καθαριστικό τζαμιού ή οινόπνευμα. Αφού τελειώσετε την διαδικασία αφήστε το αυτοκίνητο στο ήλιο για μία ώρα

Σημείωση: Το υλικό αυτό δεν συνιστάται για σοβαρή ζημιά ή μεγάλα ραγίσματα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Ειδική ρητίνη,
2 φλάντζες,
Βάση,
Ξυραφάκι,
Βελόνα και λοιπά εργαλεία που χρειάζονται για την επισκευή.