16746
Κιτ επισκευής δερμάτων, δερματίνης και βινυλίου Locbondso
LOCBONDSO 13348
17.80€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το κιτ επισκευής δερμάτων, δερματίνης και βινυλίου της Locbondso, DIY leather & vinyl repair kit.

Χρησιμοποιήστε το για να επισκευάσετε τρύπες και φθορές σε δερμάτινα, δερματίνη ή υφάσματα και να εξαφανίσετε σχεδόν όλες τις γρατσουνιές!

Ιδανικό για τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου σας, αλλά και του σπιτιού σας.

Μέσα σε λίγα λεπτά θα εξαφανιστούν οι ενοχλητικές φθορές που έχουν δημιουργηθεί, ανανεώνοντας το έπιπλο, το καθιστικό και το αυτοκίνητό σας.

Πριν τη χρήση συνίσταται να εξασκηθείτε σε ένα κομμάτι βινυλίου πριν προχωρήσετε στην πραγματική επισκευή.

Το κιτ σας παρέχει ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ταιριάζει σε πάρα πολλά είδη δέρματος και χρωματισμών. Χρησιμοποιείστε 1 από τα 7 χρώματα ή συνδυάστε τα ανάλογα με το χρώμα που επιθυμείτε να επιτύχετε. 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 1. Κατά την προετοιμασία, κόψτε το ύφασμα στο μέγεθος που χρειάζεστε για να καλύψετε την επιφάνεια που θέλετε.
 2. Καθαρίστε και στεγνώστε την επιφάνεια επισκευής με απορρυπαντικά του σπιτιού. Κόψτε τις κλωστές με ξυράφι ή μαχαίρι
 3. Κόψετε ένα κομμάτι υφάσματος λίγο μεγαλύτερο από την οπή και χρησιμοποιήστε την σπάτουλα για το τρυπώσετε κάτω από την επιφάνεια που θα επισκευάσετε. Εάν η οπή είναι μικρότερη του ¼ της ίντσας δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ύφασμα.
 4. Μετά το στέγνωμα της επισκευής επιλέξτε το ύφασμα που μοιάζει με το ύφασμα του αυτοκινήτου σας. Σχεδιάστε το σχήμα της ζημιάς στην εξωτερική πλευρά του φύλλου (This side up), ώστε να τοποθετήσετε με ακρίβεια ζεστό σίδερο.
 5. Με τη σπάτουλα γεμίστε με κόλλα την οπή μέχρι το ύψος της επιφάνειας. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει για 4 ώρες. Όταν στεγνώσει εντελώς θα ζαρώσει πολύ σφικτά αφήνοντας ένα διάκενο, το οποίο πρέπει να γεμίσετε με το μίγμα του χρώματος.
 6. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μίγματος χρώματος γύρω από την ζημιά.
 7. Λειάνατε τις άκρες, ώστε να γίνει ισομετρική η επιφάνεια. Αφαιρέστε οτιδήποτε γύρω από την επιφάνεια που επιθυμείτε να επισκευάσετε. Βάλτε λιγότερο χρώμα, αλλά όχι περισσότερο. Εφαρμόστε το φύλλο με κολλητική ταινία πάνω από το υγρό μίγμα. Βεβαιωθείτε ότι το σχήμα που σχεδιάσατε στην εξωτερική πλευρά του φύλλου είναι ακριβώς πάνω από την ζημιά.
 8. Χρησιμοποιήστε το σίδερο του σπιτιού ή το εργαλείο μεταφοράς θερμοκρασίας ή τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και αφήστε το να ζεσταθεί για 3 λεπτά.
 9. Τοποθετήστε την άκρη της καυτής πλάκας του σίδερου ή το εργαλείο ή τον αναπτήρα πάνω στο σχέδιο του φύλλου. Μη ακουμπήσει το καυτό μέταλλο το βινύλιο.
 10. Κάντε περιστροφικές κινήσεις για 35-45 δευτερόλεπτα ή μέχρι να κρυώσει το ζεστό μέταλλο επί του φύλλου.
 11. Μην αφαιρέσετε το φύλλο. Εάν η ζημιά είναι μεγάλη πρέπει να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με το σίδερο ή το εργαλείο ή τον αναπτήρα. Η ζέστη πρέπει να πάει σ’ όλα τα σημεία και σε όλη την επιφάνεια της ζημιάς και γύρω από αυτήν. Αφαιρέστε το φύλλο. Αν η περιοχή της ζημιάς είναι ακόμα υγρή ή κολλάει πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα 6 και 7.


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

7x 3ml χρώματα
1x 15gm κόλλα στεγανοποίησης
1x heat transfer tool
1x practise leather
3x grain paper
1x backing fabric
1x πλαστική σπάτουλα
1x mixing cup
Εγχειρίδιο χρήσης