16168
Ηχοσύστημα αυτοκινήτου 7″ με αποσπώμενο πάνελ και αναδιπλούμενη οθόνη DVD Bluetooth 9505 Oem
OEM 9505
320.00€

Η onoffmarket σας προσφέρει ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου με μεγάλη αναδιπλούμενη touch 7" οθόνη, ενσωματωμένο bluetooth και πολλές δυνατότητες σύνδεσης.

Το 9505 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 7" που παράγει υψηλής ποιότητας εικόνα που αναδιπλώνει για ευκολία στην αποθήκευση ενώ με εξωτερικό δέκτη τηλεόρασης μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας κανάλια όπου και αν βρίσκεστε.

Έχει ενσωματωμένο bluetooth για σύνδεση με κινητό ώστε να μπορείτε να ακούτε την μουσική απευθείας από το ηχοσύστημα ενώ διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μπορεί να διαχειριστεί και τις κλήσεις (λειτουργία EDR) όπως και επιπλέον συνδέσεις για usb, aux και κάρτα μνήμης για σύνδεση με οποιοδήποτε μέσο αναπαραγωγής.

Διαθέτει υποδοχή για DVD που είναι ικανό να αναπαράγει σχεδόν όλους τους τύπους όπως DVD, DIVX, MPEG4, VCD, MP5, MP4, MP3, CD, WMA, CD-R, RW και JPEG, έχει υποδοχή για εγκατάσταση κάμερας οπισθοπορείας και δυνατότητα να αναπαράγει εικόνα και ήχο από εξωτερικό σκληρό μέχρι 500 gb.

Ο ενισχυτής παράγει καταπληκτικό κρυστάλλινο ήχο 4 x 60W για τα ηχεία του αυτοκινήτου ενώ μπορεί να συνδεθεί για να χειρίζεστε τις λειτουργίες από τα χειριστήρια του τιμονιού σας.

Η κεφαλή διαθέτει ευδιάκριτα φωτιζόμενα κουμπιά ελέγχου για εύκολο χειρισμό ενώ αποσπάται για να παρέχει ασφάλεια από κλοπή.

Έρχεται με τηλεχειριστήριο για ακόμη καλύτερη διαχείριση και διατίθεται σε μαύρο χρώμα.Τεχνικά Χαρακτηριστικά