16076
Φορτιστής USB αυτοκινήτου – FM Transmitter BX6 Μαύρο
OEM BX6
15.99€

Ακούστε μουσική από το κινητό σας στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου απλά ενώ παράλληλα φορτίζετε με τον φορτιστή αυτοκινήτου που σας φέρνει η onoffmarket.

Τροφοδοτείται με ρεύμα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου βγάζοντας 2 εξόδους Usb για ταχεία φόρτιση ενώ διαθέτει bluetooth όπου συνδέοντας το κινητό μπορείτε να ακούσετε μουσική απευθείας από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.

Εκπέμπει το σήμα που λαμβάνει σε συγκεκριμένη συχνότητα FM που ορίζετε απευθείας καθαρά και χωρίς παρεμβολές.

Έχει μεγάλο σπιράλ καλώδιο που μπορείτε να τοποθετήσετε το φορτιστή σε οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου, με επιπλέον κουμπιά για ένταση όπως και κουμπί διαχείρισης κλήσεων.

Συνδέστε το κινητό σας και απαντήστε στις κλήσεις σας με ασφάλεια μέσω του φορτιστή και σε ανοιχτή ακρόαση στα ηχεία του αυτοκινήτου μετατρέποντας το σε hands free.

Στη βάση του διαθέτει led οθόνη, κουμπιά έντασης και διαχείρισης κλήσεων όπως και επιπλέον συνδέσεις για aux , tf card ικανό να αναπαράξει μουσική από οποιοδήποτε μέσο αναπαραγωγής.

Ο BX6 είναι κατάλληλος για παλιά ηχοσυστήματα αυτοκινήτου που δεν μπορούν να συνδεθούν κινητά ή άλλα μέσα αναπαραγωγής αφού παρακάμπτει τις εισόδους και λειτουργεί σαν πομπός ραδιοφώνου.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό σε μικρό μέγεθος για να μην πιάνει πολύ χώρο και διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά