13591
Αλοιφή για Γρατζουνιές Quixx Scratch Remover 25gr
TV
5.50€

Αλοιφή για Γρατζουνιές Quixx Scratch Remover 25gr.  Γερμανικό προϊόν.  Αφαιρεί τις γρατζουνιές εύκολα, από όλες τις βαμμένες επιφάνειες, ακόμα και μεταλλικές.  

Βήμα 1:
Βάζετε Quixx Repair Polish (Νο1) στην γρατζουνισμένη επιφάνεια και την τρίβετε για 1-2 λεπτά με ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα στη φορά της γρατζουνίας, ασκώντας πίεση. Αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα νωπό πανί.
 
Βήμα 2:
Γυαλίστε την επιφάνεια που επισκευάσατε με το Quixx Finish (No2), μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή γυαλάδα.
 
Για βαθιές γρατζουνιές, πρώτα τρίψτε για λίγο (15 δευτερόλεπτα) χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα γυαλόχαρτα, με λίγο νερό. Προσοχή μην τρίψετε πολύ και καταστρέψετε το χρώμα. Κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα 1 και 2.
 
Προσοχή:
Χρησιμοποιήστε το ακολουθώντας τις οδηγίες. Μην το χρησιμοποιείτε σε πολύ βαθιές γρατζουνιές που έχει φανεί η βάση του χρώματος. Σε τέτοια περίπτωση, χρησιμοποιείστε πρώτα ένα στυλό χρώματος αυτοκινήτου. Για πολύ μικρές και επιφανειακές γρατζουνιές, εκτελέστε μόνο το Βήμα2.  Συνιστάται να δοκιμάσετε πρώτα το προϊόν σε μια μικρή, κρυφή περιοχή του χρώματος του αυτοκινήτου σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το βερνίκι του οχήματος σας. ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε σε πλαστικές επιφάνειες και σε φανάρια.