13347
Εκκινητής φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου επαναφορτιζόμενος σε μέγεθος τσέπης!
OEM 6323
16.75€

Εκκινητής φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου επαναφορτιζόμενος σε μέγεθος τσέπης

Αυτός ο μίνι εκκινητής φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου - μοτοσυκλέρτας - σκάφους είναι επαναφορτιζόμενος, καλύπτει τα οχήματα που χρησιμοποιούν μπαταρία 12 volt, και θα σας δώσει λύση σε δύσκολες καταστάσεις !
Μείνατε από μπαταρία; Ο επαναφορτιζόμενος εκκινητής φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου θα σας δώσει το απαραίτητο ρεύμα για να βάλετε μπροστά την μηχανή ! 
Εάν έχετε μαζί σας τον μίνι εκκινητή φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου:
  • Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε καλώδια για να πάρετε ρεύμα από βοηθητική μπαταρία !
  • Δεν θα ψάχνετε δεύτερο όχημα !
  • Δεν θα χρειασθείτε οδική βοήθεια !
  • Δεν θα σπρώχνετε για να πάρει μπρός !
  • Δεν θα χρεισθεί να ακυρώσετε κανένα ραντεβού - δουλειά!

Εκκινητής αυτοκινήτου μία επαναστατική συσκευή σε μέγεθος τσέπης που αποθηκεύει την ενέργεια (φορτίζεται), είναι ένα πανίσχυρο power bank που θα δώσει την κατάλληλη τάση και ισχύ στην μπαταρία του αυτοκινήτου σας - σκάφους σας, ώστε όταν έχει αποφορτισθεί να βάλετε εύκολα εμπρός και να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας.
Έχει τη δύναμη μιας μπαταρίας αυτοκινήτου 12 V σε μέγεθος τσέπης.
Εάν έχετε μαζί σας τον μίνι εκκινητή μπαταρίας , δεν θα χρειαστεί ούτε να βγείτε κάν  από το αυτοκίνητο σας !
Απλά συνδέστε τον εκκινητή μπαταρίας Mighty Jump στην υποδοχή του αναπτήρα, αφήστε το 10 λεπτά ώστε να φορτίσει την μπαταρία με τη απαραίτητη τάση και ισχύ. Το αυτοκίνητο σας ή το σκάφος σας θα πάρει αμέσως μπροστά και συνεχίσετε την πορεία σας, τόσο 
απλά...


Πλέον εάν έχετε τον εκκινητή αυτοκινήτου, δεν χρειάζεστε καλώδια να συνδέσετε με την μπαταρία κάποιου άλλου αυτοκινήτου !
Εάν αφήνετε το αυτοκίνητό σας σταθμευμένο για πολλές μέρες, εάν έχετε χαμηλές θερμοκρασίες, εάν έχετε ενεργοποιημένες πολλές συσκευές π.χ. συναγερμό, gps tracker κ.λ.π. εάν είσθε στο camping και κάνετε χρήση της μπαταρίας για φωτισμό κ.λ.π. τότε ο εκκινητής μπαταρίας σας είναι απαραίτητος !