13289
Σετ τρίγωνο πυροσβεστήρας φαρμακείο σετ πυρασφάλειας αυτοκινήτου σε διάφανη θήκη
first aid 3755
14.90€

Σετ αποτελούμενο από τρίγωνο πυροσβεστήρα και φαρμακείο.


Είναι μια από τις μεγαλύτερες μας φοβίες. Μια ξαφνική πυρκαγιά στο χώρο μας και η αδράνεια να μας ακολουθεί, ξαφνιασμένοι μπροστά στο μεγάλο κακό. Το έχουμε δει σε ταινία, το έχουμε δει σε σίριαλ και σε ντοκιμαντέρ, το χουμε διαβάσει σε άρθρα με τις top φοβίες που μπορεί να εμφανίσει ένας άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Το καλό -ναι υπάρχει- στην περίπτωση αυτή, είναι πως πάντα υπάρχει τρόπος προετοιμασίας, και τα προϊόντα πυρασφάλειας, αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για το σπίτι.

Για το αυτοκίνητο το σετ πυρασφάλειας αυτοκινήτου σε θήκη, αποτελούμενο από έναν πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως 2 κιλών (όπως απαιτείται από τη νομοθεσία και τον ΚΟΚ), ένα τρίγωνο και ένα φαρμακείο, αποτελεί τη λύση όλων των οδηγών σε οποιαδήποτε έκτακτη περίπτωση και αποφεύγουν τα προβλήματα είτε σε ενδεχόμενο έλεγχο της Τροχαίας είτε κατά τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου τους στο ΚΤΕΟ.

Οι πυροσβεστήρες δεν είναι τοξικοί, δεν προκαλούν ζημιές, πραγματοποιούν κατάσβεση παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.