13210
Ντουζιέρα Camping 20L!
ΟΕΜ 6161
9.90€

Ντουζιέρα Camping 20L

Το camping είναι η ιδανικότερη λύση για όσους αναζητούν έναν συναρπαστικό τρόπο να περάσουν μερικές μέρες μακριά από το αστικό περιβάλλον χωρίς βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ωστόσο, ακόμη και ο πιο σκληροπυρηνικός λάτρης της φύσης είναι βέβαιο πως έχει νοσταλγήσει ορισμένες ανέσεις του πολιτισμού κατά την διάρκεια της παραμονής του σε κάποιον εξοχικό προορισμό.
Αν ετοιμάζεσαι για camping και θέλεις να στερηθείς όσο το δυνατόν λιγότερες από τις ανέσεις που απολαμβάνεις στο σπίτι σου φρόντισε να μην λείπει από το σακίδιό σου αυτή η πρακτική ντουζιέρα για camping. Είναι κατασκευασμένη από μη τοξικά PVC υλικά, ενώ η λαβή της είναι ενισχυμένη από έναν σκληρό, πλαστικό σωλήνα. Η ροή του νερού ελέγχεται εύκολα από ένα στόμιο και η χωρητικά της φτάνει τα 20 λίτρα. Τέλος, όταν δεν χρησιμοποιείται αναδιπλώνεται καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο για εύκολη αποθήκευση.
Οδηγίες χρήσης:
1.Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ένα κουτάλι της σούπας μαγειρική σόδα πριν την πρώτη χρήση.
2. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό, τοποθετήστε την σε μία επίπεδη επιφάνεια με την μαύρη πλευρά προς τα πάνω και αφήστε την στο φως του ηλίου.
3. Η μέγιστη θερμοκρασία του νερού επιτυγχάνεται σε περίπου τρεις ώρες, φτάνοντας τους 35 βαθμούς Κελσίου.
4. Δοκιμάστε την θερμοκρασία του νερού, καθώς μπορεί να αγγίξει τους 50 βαθμούς Κελσίου σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  • Κατασκευασμένη από μη τοξικά PVC υλικά
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Χωρητικότητα: 20 λίτρα
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • 1 δεξαμενή 20 λίτρων
  • 1 κρεμαστός σωλήνας με άγκιστρο
  • 1 εύκαμπτος σωλήνας και κεφαλή ντους