16585
Χριστουγεννιάτικος Νυχτερινός Γιορτινός Προβολέας LED Εξωτερικού και εσωτερικού Χώρου Με 4 σχέδια Άγιου Βασίλη που κινούνται με Τηλεχειριστήριο
OEM 23365
34.00€

Η onoffmarket σας φέρνει αυτόν τον πολύ ξεχωριστό τηλεχειριζόμενο χριστουγεννιάτικο προβολέα για εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους!

Τώρα νιώστε τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και μεταμορφώστε το χώρο σας με τον αδιάβροχο προβολέα Led που απεικονίζει τον Αη Βασίλη και χιονανθρώπους!

Λειτουργεί  με 4 Slides αναπαράστασης κινήσεων. Ο προτζέκτορας προβάλει 2 σκηνές με τον Άγιο Βασίλη, 1 με χιονάνθρωπο και μια με τον Άγιο Βασίλη στο έλκηθρο! Με το τηλεχειριστήριο που έχει σας δίνει τη δυνατότητα να "παγώσετε" την κίνηση ή να αλλάξετε την ταχύτητα.

Η εγκατάσταση είναι απλή. Τοποθετείτε τον προτζέκτορα στο χώμα ή το γρασίδι και το βάζετε στην πρίζα. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε βάση για οποιαδήποτε οριζόντια επιφάνεια ή να βιδωθεί σε τοίχο (περιλαμβάνεται η βάση).

Διαθέτει καλώδιο 5 μέτρων και αδιάβροχο αντάπτορα ρεύματος IP44, για να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε εξωτερικούς χώρους και να μην αγχώνεστε για τον καιρό! Επιπλέον, έχει μακρύ πάσσαλο για να μην καλύπτεται ούτε από το χιόνι. Σημαντικό, αν θέλετε να το τοποθετήσετε σε εξωτερικό χώρο η πηγή ρεύματος (πρίζα/πολύπριζο) πρέπει να είναι αδιάβροχη.
Σε απόσταση 10 μέτρων, μπορεί να καλύψει επιφάνεια έως και 80 τετραγωνικά μέτρα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος: