14698
ΣΕΤ 9 ΠΕΤΡΙΝΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΩΝΟΥΝ WHISKY STONES
OEM bao xin
7.50€

Ιδανική λύση για να διατηρείτε δροσερό το ποτό - ρόφημα - αναψυκτικό σας είναι τα παγάκια που δεν λιώνουν whisky stones. Τοποθετήστε τα παγάκια whisky stones δεν λιώνουν ποτέ στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και απολαύστε το ρόφημά σας δροσερό για πολλές ώρες !
Χρησιμοποιώντας τις πέτρες παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ, το ποτό σας δεν αραιώνεται όπως συμβαίνει με τα κλασικά παγάκια !

Πολλοί προτιμούν το ποτό να σερβίρεται σκέτο χωρίς παγάκι, άλλοι όμως θεωρούν τον πάγο απαραίτητο.Κάποιοι πάλι προτιμούν να μην πιουν τίποτα αντί για αραιωμένο ουίσκι, αφού όλοι συμφωνούν πως η ανάμειξή του με το νερό από τη βρύση του αλλοιώνει τόσο πολύ τη γεύση σε σημείο που το καταστρέφει! Ναι, αλλά τα παγάκια μοιραία θα γίνουν νερό σιγά σιγά και τότε θα έχουμε πρόβλημα...

Η λύση είναι απλή και θα δοθεί από τα ιδιοφυή παγάκια νέας γενιάς, Whisky Stones, που μοιάζουν με πρωτοποριακές πέτρες! Έτσι, θα μπορείτε πια να παραγγείλετε "ένα ουίσκι on the rocks" και να το εννοείτε!

Αν ανήκετε, λοιπόν, σε αυτούς που θέλουν το ποτό τους παγωμένο, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω. Σας βρήκαμε την καλύτερη εναλλακτική για τα παγάκια, ώστε να απολαμβάνετε το ποτό σας με την αυθεντική γεύση που σας αξίζει και χωρίς τον πάγο που λιώνει και τη σαμποτάρει! Τα απίθανα Whisky Stones δίνουν την απάντηση!

Οι αλλιώτικες αυτές "πέτρες" αρχικά είχαν λαξευτεί σε ένα από τα πιο παλιά εργαστήρια σαπουνοχώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να διαδοθούν στην συνέχεια, η δημιουργία τους πηγάζει από μια πολύ παλιά Σκανδιναβική παράδοση. Η ιστορία όμως δεν έχει τόση σημασία όσο το αποτέλεσμα, ότι παγώνουν δηλαδή το ποτό σας χωρίς να επεμβαίνουν στις γευστικές χορδές σας ! Στη συνέχεια, σερβίρετε το ποτό σας από πάνω και οι πρωτοποριακές αυτές πέτρες θα το δροσίσουν όπως θα έκαναν και τα παγάκια, χωρίς να το νερώσουν όμως σιγά σιγά. Έτσι, όση ώρα και να παραμείνει στο ποτήρι, θα απολαμβάνετε το ίδιο ουίσκι!