14903
ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ HDMI MIRASCREEN BLACK - EARLDOM ANYCAST
OEM M2 Plus
23.00€

Η onoffmarket σας φέρνει τη συσκευή διασύνδεσης HDMI Mirascreen black- EARLDOM ANYCAST,

Το ANYCAST M2 Plus είναι μια μικροσκοπική συσκευή που συνδέεται στην θύρα HDMI της τηλεόρασης και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ή να πλοηγειθείτε στο Internet, όπως ακριβώς θα κάνατε με το κινητό ή το tablet σας. 

Με τέλεια εικόνα και μεγάλες διαστάσεις!!!

To tablet, το smartphone (iOS ή Android) ή ακόμα και ο υπολογιστής σας μετατρέπονται σε χειριστήρια για την έναρξη ή την παύση της αναπαραγωγής και την αυξομείωση στην ένταση του ήχου.

Ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη συσκευή του για την αναζήτηση περιεχομένου, την ανάγνωση e-mail ή άλλες εργασίες.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τη μεγάλη οθόνη, την εξαιρετική ποιότητα και την άνεση που προσφέρει η τηλεόρασή σας, μετατρέποντάς τη σε smart TV.

Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε κινηματογράφο παρακολουθώντας ταινίες από το internet, το youtube ή οπουδήποτε θέλετε. Ακούστε στη διαπασών τα αγαπημένα σας ιντερνετικά ραδιόφωνα ή πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο συνδέοντας το internet με την οθόνη της τηλεόρασής σας.Χωρίς καλώδια, χωρίς πληκτρολόγια, χωρίς ποντίκια παρά μόνο με την αγαπημένη σας συσκευή.

Χρησιμοποιήστε όποια εφαρμογή θέλετε, πλοηγηθείτε στο Internet και δείτε video του youtube, χωρίς να βγάζετε τα μάτια σας στη μικρή οθόνη του κινητού σας, δείτε σε μεγάλες διαστάσεις φωτογραφίες και video που έχετε τραβήξει με το κινητό σας, μοιραστείτε το περιεχόμενο του κινητού με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας, παρακολουθήστε ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στο tablet σας στη διάσταση που πρέπει!!!