16573
Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης με τη μέθοδο της κλωστής Browns 2777
Browns 2777
11.00€

Η onoffmarket σας φέρνει τη σούπερ αποτριχωτική μηχανή με τη μέθοδο της κλωστής, της Browns, 2777.

Τώρα αφαιρέστε τρίχες από τα φρύδια και το μουστάκι έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Η αποτρίχωση με κλωστή έχει μεγαλύτερη διάρκεια (2 εβδομάδες ~ 1 μήνα) από κάθε άλλο είδος ημι-μόνιμης αποτρίχωσης, ενώ όταν οι τρίχες ξαναβγούν είναι πολύ μαλακές.

Λειτουργεί με τη μέθοδο της κλωστής. Έναν πολύ γρήγορο και ακριβή τρόπος αποτρίχωσης.

Δε χρειάζεται να το κάνετε χειροκίνητα και να προσπαθείτε να μετρήσετε την κλωστή, να την πλέξετε στα δάχτυλά σας και να ψάχνετε να βρείτε πως θα γίνει η διαδικασία. Η λειτουργία της είναι πολύ εύκολη. Απλά τοποθετείτε την κλωστή στη συσκευή, την ενεργοποιείται και είναι έτοιμη. Η κλωστή είναι λεπτή και ανθεκτική, τυλίγεται γύρω από κάθε τρίχα και έπειτα τραβιέται, έτσι ώστε να αφαιρείται ακόμη και η πιο κοντή και δυσδιάκριτη τρίχα.

Δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, όπως κάνουν τα ζεστά προϊόντα ή αυτά που περιέχουν χημικές ουσίες, όπως το κερί. Όσο πιο τακτικά και συστηματικά το χρησιμοποιείτε, θα παρατηρήσετε σημαντική αραίωση της τριχοφυΐας στις περιοχές που αποτριχώνετε.

Η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την περιοχή των φρυδιών, το άνω χείλος, το πηγούνι, το λαιμό, τα ζυγωματικά, το μέτωπο, τα χέρια, την κοιλιά αλλά και τα δάχτυλα.


Δε χρειάζεται να εφαρμόσετε κρέμες ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη συσκευή, τη σκόνη που μπορείτε να τοποθετήσετε πριν αποτριχώσετε την επιθυμητή περιοχή, κλωστή, τον αντάπτορα και εγχειρίδιο χρήσης.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Μοντέλο: 2777
Πηγή φόρτισης: Αντάπτορας:
Input:100V-240v 50HZ-60HZ
Output:12VDC 500MA;
Κατανάλωση ενέργειας: κάτω από 500MA(12VDC)