12598
Gps Tracker Αντικλεπτικό Φορητό με μαγνήτη για Εντοπισμό οχημάτων
OEM 6295
59.90€

Gps Tracker Αντικλεπτικό Φορητό με μαγνήτη για Εντοπισμό οχημάτων

Αυτό το μίνι Gps tracker για αυτοκίνητο-μηχανή-σκάφος είναι και φορητό για παιδιά-ηλικιωμένους-ζώα ενσωματώνει μαγνήτη για καλύτερη στήριξη, και  είναι μία μίνι δορυφορική συσκευή εντοπισμού αυτοκινήτων - σκαφών - προσώπων - ζώων - χρηματοαποστολών κ.λ.π.
Είναι ένα φορητό spy gps tracker σε μέγεθος κουτόσπιρτου με δυνατότητα σύνδεσης στην μπαταρία του αυτοκινήτου - σκάφους !
Είναι ένα αντικλεπτικό gps tracker για αυτοκίνητο, αντικλεπτικό gps tracker για σκάφος,αντικλεπτικό gps tracker για μελίσσια, αντικλεπτικό gps tracker για μηχανή, αντικλεπτικό gps tracker για ποδήλατο, αντικλεπτικό gps tracker για αποσκευές, αντικλεπτικό gps tracker για μηχανήματα, αντικλεπτικό gps tracker για εργαλεία κ.λ.π.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν gps tracker για παιδιά, gps tracker για ηλικιωμένους, gps tracker για ζώα, gps tracker για σκύλους ανα πάσα στιγμή θα μπορείτε να εντοπίσετε την θέση τους όπου και εάν βρίσκονται, διαθέτει πλήκτρο SOS για ειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου, και ηχητική ακρόαση των διαδραματιζομένων !
Το μίνι spy φορητό gps tracker είναι ένα αντικλεπτικό δορυφορικό σύστημα εντοπισμού οχημάτων, προσώπων, ζώων μέσω δορυφόρου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη εύκολα και απλά !
Αντικλεπτκό gps tracker με ενωματωμένο sock sencor που ενεργοποιείται με μήνυμα, διαθέτει ρυθμιζόμενη ευαισθησία δόνησης σε 3 επίπεδα  (χαμηλό, μεσαίο, υψηλό), που σημαίνει ότι ακόμα και εάν δεν γίνει μετακίνηση του αντικειμένου που θά έχετε παγιδεύσει με το gps, όταν κουνηθεί έστω και λίγο θα σας ενημερώσει με μήνυμα !
Είναι ένα gps tracker με μαγνήτη  που μπορεί εύκολα να κολληθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, και να παρακολουθήσετε την πορεία της μέσα απο  τους χάρτες της  google maps,  μπορείτε να προμηθευθείτε από εδώ αδιάβροχη θήκη, και να το θωρακίσετe από υγρασία !.
Η συσκευή διαθέτει μονάδα GPS η οποία λαμβάνει συντεταγμένες μέσω του δορυφορικού δικτύου, με την βοήθεια της κάρτας SIM -  GSM που θα τοποθετήσετε, θα σας ενημερώνει για το στίγμα του οχήματος, ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει με συντεταγμένες σε γραπτό μήνυμα ή με Link για Google Maps ώστε να δείτε την ακριβή θέση του πάνω στον χάρτη της google !
Σχεδιασμένο να είναι μικρό (όσο ένα κουτόσπιρτο), ελαφρύ, διακριτικό, με μαγνητική βάση.
Ο τρόπος προγραμματισμού - χρήσης είναι απλός, συνοδεύεται απο αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά ! 
Τοποθετείστε στην συσκευή μία κάρτα sim (καρτοκινητό ή συμβόλαιο), στείλτε ένα μήνυμα από το κινητό σας ( η μορφή του μηνύματος αναγράφεται στις οδηγίες), και πλέον ο αριθμός του κινητού σας θα αναγνωρίζεται σαν αφεντικό στον οποίο θα στέλνει πληροφορίες το gps tracker.
Προσφέρεται με 2 μπαταρίες (μία σε χρήση και μία εφεδρική), η αυτονομία της μπαταρίας σύμφωνα με το κατασκευαστή (όταν δεν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα), είναι 48 ώρες περίπου, μπορείτε να αυξήσετε την διάρκεια αυτονομίας και λειτουργίας της συσκευής με μία από τις μπαταρίες.
 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

To GPS TRACKER δέχεται κάρτα SIM και στέλνει ανά πάσα στιγμή (όταν του ζητήσετε) με SMS τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεται, καθώς και επιπλέον πληροφορίες για την ταχύτητα που κινείται ή την κατάσταση της μπαταρίας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις γίνει κλήση στην κάρτα SIM, αμέσως η συσκευή στέλνει SMS στο τηλέφωνο διαχειριστή που την κάλεσε με όλες τις πληροφορίες και συντεταγμένες.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ SMS ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΤΡΑ
Η δυνατότητα αυτή σας δίνει το πλεονέκτημα να ενημερωθείτε ακριβώς την στιγμή που γίνετε η κλοπή, και αξιοποιώντας τις άλλες δυνατότητες το gps tracker να προσδιορίσετε την διαδρομή και το σημείο που θα καταλήξουν οι δράστες ! 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ SMS ΟΤΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ
Η δυνατότητα αυτή του προσδίδει χαρακτηριστικά συναγερμού ακόμα και εάν δεν μετακινηθεί το αντικείμενο που έχει παγιδευτεί !

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Η συσκευή έχει τη δυνατότητα αποστολής στίγματος σε ρυθμιζόμενο επαναλαμβανόμενο χρόνο με ελάχιστο τα 30 δευτερόλεπτα, δυνατότητα σημαντική για να προσδιορισθεί η διαδρομή σε περίπτωση κλοπής.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΥΤΗΣ
Μπορείτε να περιορίσετε την περιοχή στην οποία θα βρίσκεται η συσκευή βάση των συντεταγμένων που θα έχετε ορίσει με γραπτό μήνυμα.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Όταν η συσκευή υπερβεί τα km ανά ώρα που έχετε  ορίσει, θα έρθει γραπτό μήνυμα που θα αναφέρει την ταχύτητα, προληπτικό μέτρο έλεγχο νεαρών οδηγών ή υπαλλήλων. 

ΠΛΗΚΤΡΟ SOS ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Με τη χρήση του πλήκτρου SOS το GPS TRACKER θα αποστέλλει μήνυμα κινδύνου σε δηλωμένους από το χρήστη αριθμούς τηλεφώνου μαζί με τις συντεταγμένες.

ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Μπορείτε να κάνετε κλήση στην κάρτα sim και να ακούσετε τι διαδραματίζετε στον χώρο σας, σημαντική πληροφόρηση εάν έχει προηγηθεί χρήση του πλήκτρου sos.

Το GPS TRACKER έχει εφαρμογή σαν αντικλεπτικό σε κάθε είδους ανάγκη οχήματα, σκάφη, ανθρώπους, ζώα, εργαλεία, αποσκευές, κυψέλες,  άμεσα μπορεί να στείλει πληροφορίες για την γεωγραφική τους θέση.
Οι εφαρμογές του δεν περιορίζονται στην ανεύρεση μόνο του κλεμμένου οχήματος, αλλά και στον έλεγχο εταιρικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και στην προστασία ηλικιωμένων ή παιδιών.

Καλύπτεται από 12 μήνες εγγύηση.

ΧΡΗΣΗ

Εισάγετε την κάρτα sim, στέλνετε ένα μήνυμα από το κινητό σας, όταν κάνετε μία αναπάντητη κλήση το gps tracker θα σας στείλει έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps ή  συντεταγμένες /ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία.
Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Earth ή Google Maps κ.α.) για να σας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το gps tracker.

Γραπτό μήνυμα συσκευής GPS

Ελληνική απόδοση

Latitude: 37.787705N
Longitude: 23.671403E
Speed: 000.0Km/h
Time:21:46
Date:28/1/11
F:4.32V
Signal:F

Γεωγραφικό πλάτος: 37.787705N
Γεωγραφικό μήκος: 23.671403E
Ταχύτητα: 000.0 Χιλιόμετρα/Ώρα
?Ωρα: 21:46
Ημερομηνία: 28/1/11
Μπαταρία:4.32V
Σήμα:F (Πλήρες)

Το μίνι gps tracker εντοπισμού αυτοκινήτων - προσώπων - ζώων - χρηματοαποστολών κ.λ.π.  διαθέτει και δευτερεύουσες σημαντικές λειτουργίες όπως:

 1.   Άμεση ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS μόλις το όχημά σας εξέλθει από μια περιοχή που έχετε ορίσει (γεωγραφικός φράκτης).
 2.  Άμεση ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS μόλις η ταχύτητα του οχήματος υπερβεί ένα συγκεκριμένο όριο που έχετε ορίσει, ιδανικό για γονική επίβλεψη !
 3.  Λειτουργία monitor, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήση προς την συσκευή, η συσκευή θα απαντήσει και θα ανοίξει μικρόφωνο στον χώρο στον οποίο βρίσκεται ! Έτσι θα μπορείτε να έχετε ακουστική εποπτεία του χώρου του οχήματός σας εφόσον η συσκευή GPS Tracker είναι τοποθετημένη εντός της καμπίνας του οχήματος !
 4. Ορισμός έως και 5 τηλεφωνικών αριθμών που διαχειρίζονται την συσκευή έτσι ώστε να μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε φιλικά σας πρόσωπα να επιτηρούν το όχημά σας και να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε !
 5. Λειτουργία SOS και ειδοποίηση των δικών σας ανθρώπων στα τηλέφωνα που έχετε αποθηκεύσει. Με το πάτημα ενός πλήκτρου που βρίσκεται πάνω στην συσκευή γίνεται άμεση αποστολή γραπτού μηνύματος στους αποθηκευμένους αριθμούς καλώντας σε βοήθεια ενημερώνοντάς τους με συντεταγμένες για την θέση στην οποία βρίσκεστε! Η λειτουργία αυτή το καθιστά ως το απόλυτο Gadget ασφάλειας για: οδηγούς Ταξί, επαγγελματικών οχημάτων, ορειβάτες, κυνηγούς και λάτρεις των extreme sports στην φύση !
 6. Λειτουργία αυτόματης αποστολής συντεταγμένων σε χρονικό διάστημα που ορίζετε, από 30 δευτερόλεπτα έως όσο επιθυμείτε.
 7. Ενημέρωση για χαμηλή στάθμη μπαταρίας.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

 1. Συσκευή GPS Tracker για οχήματα η πρόσωπα. 
 2. Αδιάβροχη θήκη.
 3. Σετ 2 μπαταριών 3.7V 860mAh.
 4. Φορτιστής.
 5. Εξωτερικός Φορτιστής.
 6. Οδηγίες χρήσης σε CD-ROM (αγγλικά)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

64mm x 46mm x 17mm

Βάρος

50g

Δίκτυο

GSM/GPRS

Συχνότητα

850/900/1800/1900Mhz η 900/1800/1900Mhz

GPS Chip

SIRF3

GPS/GPRS Module

Simcom300/Simcom340

Ευαισθησία GPS

-159dBm

Ακρίβεια GPS

+ - 5m

Φόρτιση μέσω αυτοκινήτου

12-24V Είσοδος 5V Έξοδος

Φόρτιση μέσω πρίζας

110-220V Είσοδος 5V Έξοδος

Μπαταρία

Επαναφορτιζόμενη λιθίου 3.7V

Χρόνος Αναμονής

48 Ώρες

Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.