12834
Ηλεκτρονικό τσιγάρο EGO-CE4 650!
E-CIGARETTE 4254
22.90€

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο EGO-CE4+650

   Μanual μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 650mAh με προστασία 5 click, σύγχρονος ατμοποιητής CE4+ με ενσωματωμένη δεξαμενή 1,6ml και ταχυφορτιστής 450mAh. Δώρο υγρό αναπλήρωσης Esmoke Tobacco 20ml*


Το eGo-CE4 είναι το πλέον εξελιγμένο και σύγχρονο ηλεκτρονικό τσιγάρο με μοναδικό σχεδιασμό και πρωτοποριακό μηχανισμό ατμοποίησης.

Ατμοποιητής
Ατμοποιητής τύπου Tank που χρησιμοποιεί το eGo-CE4 παράγει πλούσιο ατμό και έχει εξαίρετο throat-hit. Είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Καταργεί την χρήση κάθε υλικού συγκράτησης των υγρών και θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος ατμοποιητής στον κόσμο.Η δεξαμενή υγρού είναι διάφανη και έχει απίστευτη χωρητικότητα 1,6ml.

Μπαταρίες
Οι μπαταρίες EGO κάνουν την διαφορά σε αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μέτριους καπνιστές για μια ολόκληρη ημέρα είτε 6 -8 ώρες συνεχούς χρήσης, πριν την ανάγκη φόρτισης τους. Οι μπαταρίες αυτές δεν είναι αυτόματες. Ένα κουμπί πρέπει να πατηθεί και να κρατηθεί πατημένο όσο διαρκεί η εισπνοή. Το κουμπί γίνεται ανάβει μπλέ, έτσι ο τρόπος χρήσης είναι πραγματικά εύκολος. Οι μπαταρίες EGO διαθέτουν σύστημα προστασίας που ενεργοποιείται με 5 γρήγορα κλικ και απενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο.


Περιεχόμενα πακέτου

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος. 
Είναι ο εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος άνευ καρκινογόνων και γενικώς βλαβερών ουσιών.
Τέρμα στο παθητικό κάπνισμα.
Τέρμα στα γεμάτα με στάχτες και γόπες τασάκια.
Τέρμα στην κακοσμία και στην αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Τέρμα στις κίτρινες κουρτίνες.
Τέρμα στην κακοσμία του στόματος και των ρούχων. 
Δεν βγάζει καπνό, βγάζει ατμό για αυτό το συναντάμε και με την ονομασία ηλεκτρονικός ατμιστής
Ο ατμός του, δεν περιέχει Πίσσα, Τοξίνες και Μονοξείδιο του άνθρακα.
Μπορούμε να καπνίσουμε παντού.
Είναι αβλαβές για τους γύρω και τα παιδιά.
Εξοικονομούμε χρήματα. . .