13895
Αυτοκόλλητα Τοίχου 45x200cm Πίνακας με 5 τεμ κιμωλία Stick, μαυροπίνακας μαυροπίνακα Wall Paper αυτοκόλλητο Διακόσμηση αφαιρούμενη freeshipping Express
OEM 20789
6.90€

Προσαρμόστε το χώρο σας σε ένα μοναδικό χώρο για τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητα με αυτό το αυτοκόλλητο πίνακα. Αυτό το καταπληκτικό διοικητικό συμβούλιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς.
Με αυτό το σύστημα γραφής:

τα παιδιά σας μπορούν να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους
Μπορείτε να γράψετε λίστα με τα ψώνια σας ή διασκέδαση συνταγές
μπορείτε να πάτε μακριά για να κάνουμε λίστα
μπορείτε να βάλετε το μενού του εστιατορίου σας ή να γράψει μια καθημερινή προσφορά για τους πελάτες σας.
Υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά για ατελείωτες δυνατότητες για την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πίνακα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο και όλα τα σημαντικά γεγονότα και να γράψετε τα γενέθλια!

Για να βάλετε ψώνια σας ή σχέδια / δημιουργικότητα στον πίνακα που χρησιμοποιείτε τακτικά κραγιόνια. Μπορείτε να καθαρίσετε το balckboard μετά τη χρήση, χρησιμοποιώντας απλά ένα υγρό πανί και να πάει πάνω του.
Πώς μπορώ να φέρω στο διοικητικό συμβούλιο στον τοίχο μου;
Κολλήστε τα αυτοκόλλητα σε μια ομαλή, καθαρή και στεγνή επιφάνεια: τοίχους, καθρέφτες, πόρτες, παράθυρα, κλπ Κολλήστε το αυτοκόλλητο στην επιθυμητή θέση και στη συνέχεια πιέστε καλά για να απομακρυνθούν οι φυσαλίδες αέρα. Για να κολλήσει το αυτοκόλλητο όσο το δυνατόν καλύτερα πάνω στην επιφάνεια, συνιστάται να έχετε κολλήσει το φύλλο με ένα στεγνό ρολό ή πινέλο.
Πώς μπορώ να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο;
Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι ότι μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα κόλλα ή μετά αφαιρείται εύκολα από οποιαδήποτε επιφάνεια τραβώντας μακριά εύκολα!

Κατάλληλο για λείες επιφάνειες
Για να χρησιμοποιηθούν για την κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, σχολεία, εστιατόρια στους τοίχους και πόρτες

Υλικό: υψηλής ποιότητας, αυτοκόλλητη μεμβράνη βινυλίου
Μέγεθος: 45 x 200 εκ
Αφαιρούμενη & restickable PVC
Εύκολο να κοπεί, να δημιουργήσει κυριολεκτικά όλα τα σχήματα που θέλετε!