18141
Υγραντήρας Υπερήχων & Συσκευή Αρωματοθεραπείας 300 ml Ultrasonic aroma Humidifier
OEM on-18141
16.00€

H onoffmarket σας φέρνει τον υγραντήρα χώρου και συσκευή αρωματοθεραπείας με τεχνολογία υπερήχων Ultrasonic aroma Humidifier.

Είναι ιδανική για το σπίτι, το γραφείο, το παιδικό δωμάτιο και χώρους 31-40 τμ. για αρωματοθεραπεία για ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον. Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κρεβατοκάμαρα.

Είναι ελαφρύς και φορητός και τροφοδοτείται μέσω θύρας USB.

Απολύτως αθόρυβη με μηδενική κατανάλωση ρεύματος,  σας παρέχει την απαραίτητη υγρασία χειμώνα – καλοκαίρι σε κλειστούς χώρους, με θέρμανση ή κλιματιστικά που ξηραίνουν την ατμόσφαιρα.

Διαθέτει τεχνολογία υπερήχων που  κάνει τον ατμό πιο λεπτό και δε θερμαίνει το χώρο, για αυτό και είναι ιδανική για χρήση και το καλοκαίρι!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αιθέριο έλαιο που ανακουφίζει από το στρες, την κούραση ή τους πονοκεφάλους και ανανεώνει την ατμόσφαιρα στο χώρο, αλλά και τη διάθεση σας. Απομακρύνει την ένταση και την πνευματική κούραση, χαρίζοντας ηρεμία και ευφορία. Επιπλέον, σαν υγραντήρας ενυδατώνει το δέρμα, ανακουφίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και βοηθά στα κρυολογήματα.

Οι λαμπτήρες LED αλλάζουν 7 χρώματα και δημιουργούν όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Όταν εξατμιστεί το νερό, ο υγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα.


Η συσκευασία περιλαμβάνει τον υγραντήρα, καλώδιο USB και εγχειρίδιο οδηγιών στα Αγγλικά.  

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Voltage: DC 5V 
Ονομαστική Ισχύ: 3W 
Time Setting: 2-8 Hours 
Χωρητικότητα δοχείου νερού: 300ml 
Θόρυβος: <36dB 
Διαστάσεις: 13 cm
Χρώμα: Απομίμηση Ξύλου
Led Χρώματα: 7