16231
Όργανο παθητικής γυμναστικής για μείωση λίπους Very ease
OEM Very ease
17.50€

Η onoffmarket.gr σας φέρνει το «VERY EASE», το όργανο παθητικής γυμναστικής για τη μείωση του λίπους.

Είναι ένα υψηλής τεχνολογίας προϊόν για τη σμίλευση του σώματος, το οποίο αναπτύσσεται με βάση τις αρχές της φυσικής και της εργονομίας και συνδυάζεται με τη σύγχρονη μικροηλεκτρονική τεχνολογία. 

Η προηγμένη τεχνολογία EMS εφαρμόζει ηλεκτρικους παλμούς συγκεκριμένης μορφής και μικρής τάσης κατευθείαν πάνω στους μύες, προκαλώντας μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση, ακριβώς όπως συμβαίνει με την κλασσική άσκηση. Βοηθάει στη μυϊκή ενδυνάμωση, αλλά και στη θεραπεία τραυματισμών των μυών και συνδετικών ιστών και αναγνωρίζεται ως κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματική μέθοδος.

Ελεγχόμενη από έναν μικροεπεξεργαστή, διαθέτει έξι διαφορετικά προγράμματα για να σμιλέψουν το σώμα. 

Λειτουργία: η συσκευή παράγει παλμικά κύματα διαφορετικών συχνοτήτων και εντάσεων. Αυτά τα ασφαλή κύματα ώθησης θα τονώσουν τους κινητικούς νευρώνες του σώματος και θα κάνουν τους μύες να κάνουν περιστροφικές κινήσεις για να καταναλώνουν περίσσειες θερμίδες. Το Very ease είναι αρκετά αποτελεσματικό στην απώλεια του λίπους, στην αύξηση της δύναμης, αλλά και στη βελτίωση του μεταβολισμού.

Αυτή η μέθοδος άσκησης είναι ευκολότερη και ασφαλέστερη, καθώς δεν θα επιβαρύνει το ήπαρ και τα νεφρά, όπως τα από του στόματος προϊόντα. Χαρακτηριστικά προιόντος: