10085
Ζώνη Αδυνατίσματος Διπλής Δράσης Sauna & Massage
TV 4744
15.50€

Μια έξυπνη συσκευή μασάζ - αδυνατίσματος διπλής ενέργειας

Ζεσταίνει την περιοχή και με την εφίδρωση αποβάλλονται λίπος - τοξίνες ενώ με την δόνηση επιτυγχάνετε εκγύμναση και σύσφιξη 

Για να φύγει το σωσίβιο ταλαιπωρήστε με γυμναστική και δίαιτα;

Λάθος ! Τώρα υπάρχει η ζώνη αδυνατίσματος Velform Sauna Massage που καταπολεμά το περιττό λίπος αποτελεσματικά, αφού συνδυάζει σάουνα και μασάζ.

Ο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεφορτωθείτε τα αντιαισθητικά παχάκια.

Σφίγγει τους κοιλιακούς, μειώνει τα ψωμάκια, σμιλεύει γλουτούς και μηρούς.

H ζέστη βοηθά ώστε το μασάζ να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του λίπους καταστρέφοντάς τα. Η θερμοκρασία προκαλεί αυξημένη εφίδρωση αποβάλλοντας το λίπος με φυσικό τρόπο.

Διαθέτει δυο ισχυρά μοτέρ δονήσεων με 3 σκάλες για συνεχές μασάζ, παλμικό και εναλλασσόμενο, με κύματα απο αριστερά στα δεξιά.

Με το τηλεχειριστήριο εσείς αποφασίζετε το πρόγραμμα που θέλετε. μόνο μασάζ, μόνο σάουνα η και τα δυο που είναι και αποτελεσματικότερο ! 

 

  1. Αν θέλετε να χάσετε πόντους τοπικά, να μειώσετε την κυτταρίτιδα, να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος, η ζώνη αδυνατίσματος Velform Sauna Massage θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά και άμεσα εφόσον την χρησιμοποιήσετε μεθοδικά
  2. Φορέστε τη γύρω από το σημείο που θέλετε να χάσετε πόντους, κοιλιά, μέση, γλουτούς, μηρούς, ψωμάκια και απαλλαγείτε από τους περιττούς πόντους αλλά και την κυτταρίτιδα.
  3. Στερεώστε την αυτοκόλλητη ταινία πολλαπλών χρήσεων, βάλτε τη στην πρίζα και γυρίστε τον διακόπτη στην κατάλληλη θερμοκρασία.
  4. Η θερμοκρασία ανοίγει τους πόρους στα σημεία, αποβάλλοντας ιδρώτα που συμπαρασύρει και τοξίνες. Μετά τη χρήση της Velform Sauna Massage ο μεταβολισμός σας θα ενισχυθεί και τα κιλά σας θα μειωθούν.
  5. Το δέρμα μένει λείο, απαλό και καθαρό.

- Διάμετρος ζώνης: 130 εκ.
- Βάρος: 870 γρ.
- Τροφοδοσία: Ρεύμα 220V