Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

Hoomei HM-6620T Ραβδομπλέντερ με Πλαστική Ράβδο 300W Λευκό

Κατασκευαστής: OEM - | Κωδικός Προϊόντος: 25169
32,53€ 40,66€ -20%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Ραβδομπλέντερ HM-6620T, της εταιρείας Hoomei, με ισχύ 300 Watt. Με το ραβδομπλέντερ θα μπορέσετε να πολτοποιήσετε τρόφιμα για παιδικές τροφές, να ομογενοποιήσετε σάλτσες, να φτιάξετε σπιτική μαγιονέζα, να δημιουργήσετε smoothies από οποιοδήποτε φρούτο επιθυμείτε ή ακόμα και να ετοιμάσετε σούπες. Είναι πολύ πρακτικό, εύχρηστο και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, σε σχέση με ένα επιτραπέζιο μπλέντερ. Μεγάλο του πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι μπορείτε να επεξεργάζεστε τα υλικά σας μέσα σε οποιοδήποτε σκεύος, χωρίς να χρειάζεται να τα μεταφέρετε και να συσσωρεύονται στην κουζίνα σας διαρκώς άπλυτα σκεύη. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος καλό θα είναι να έχετε πάντα την κεφαλή βυθισμένη μέσα στα τρόφιμα που επεξεργάζεστε, ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητα πιτσιλίσματα αλλά και τυχόν εγκαύματα, στην περίπτωση που το τρόφιμο που επεξεργάζεστε είναι ακόμα καυτό.

Διαθέτει 2 ταχύτητες ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη ένταση, ανάλογα με το είδος του τροφίμου που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Η ράβδος του είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, που το κάνει κάνει πιο ελαφρύ σε σχέση με ένα αντίστοιχο ραβδομπλέντερ με ανοξείδωτη ράβδο. Επίσης, ο καθαρισμός του είναι πολύ γρήγορος και εύκολος.

Το δοχείο ανάμειξης που συμπεριλαμβάνεται έχει χωρητικότητα 600 ml και διαθέτει δοσομετρική κλίμακα, που σας βοηθά να έχετε εικόνα του όγκου των υλικών με μια ματιά. Είναι ιδανικό για πολτοποίηση, ανάμειξη και επεξεργασία μικρών ποσοτήτων.

Με το δοχείο του πολυκόπτη, χωρητικότητας 500 ml, μπορείτε να μετατρέψετε το ραβδομπλέντερ σε πολυκόπτη-multi και να σας βοηθήσει να ψιλοκόψετε, να τεμαχίσετε ή να πολτοποιήσετε πιο σκληρά τρόφιμα όπως τυριά, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς, λαχανικά ή αρωματικά βότανα.

Επιπρόσθετα, με την προσάρτηση του αβγοδάρτη θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αφράτα μίγματα όπως μαρέγκα, κρέμα σαντιγί, ζύμη για κρέπες ή και ανακάτεμα αυγολέμονου.

  • Ισχύς: 300W
  • Υλικό Ράβδου: Πλαστικό
  • Ταχύτητες: 2
  • Χρώμα: Λευκό


Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok