Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

ΣΕΤ 9 ΠΕΤΡΙΝΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΩΝΟΥΝ WHISKY STONES

Κατασκευαστής: OEM - bao xin | Κωδικός Προϊόντος: 14698
7,50€
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Ιδανική λύση για να διατηρείτε δροσερό το ποτό - ρόφημα - αναψυκτικό σας είναι τα παγάκια που δεν λιώνουν whisky stones. Τοποθετήστε τα παγάκια whisky stones δεν λιώνουν ποτέ στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και απολαύστε το ρόφημά σας δροσερό για πολλές ώρες !
Χρησιμοποιώντας τις πέτρες παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ, το ποτό σας δεν αραιώνεται όπως συμβαίνει με τα κλασικά παγάκια !

Πολλοί προτιμούν το ποτό να σερβίρεται σκέτο χωρίς παγάκι, άλλοι όμως θεωρούν τον πάγο απαραίτητο.Κάποιοι πάλι προτιμούν να μην πιουν τίποτα αντί για αραιωμένο ουίσκι, αφού όλοι συμφωνούν πως η ανάμειξή του με το νερό από τη βρύση του αλλοιώνει τόσο πολύ τη γεύση σε σημείο που το καταστρέφει! Ναι, αλλά τα παγάκια μοιραία θα γίνουν νερό σιγά σιγά και τότε θα έχουμε πρόβλημα...

Η λύση είναι απλή και θα δοθεί από τα ιδιοφυή παγάκια νέας γενιάς, Whisky Stones, που μοιάζουν με πρωτοποριακές πέτρες! Έτσι, θα μπορείτε πια να παραγγείλετε "ένα ουίσκι on the rocks" και να το εννοείτε!

Αν ανήκετε, λοιπόν, σε αυτούς που θέλουν το ποτό τους παγωμένο, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω. Σας βρήκαμε την καλύτερη εναλλακτική για τα παγάκια, ώστε να απολαμβάνετε το ποτό σας με την αυθεντική γεύση που σας αξίζει και χωρίς τον πάγο που λιώνει και τη σαμποτάρει! Τα απίθανα Whisky Stones δίνουν την απάντηση!

Οι αλλιώτικες αυτές "πέτρες" αρχικά είχαν λαξευτεί σε ένα από τα πιο παλιά εργαστήρια σαπουνοχώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να διαδοθούν στην συνέχεια, η δημιουργία τους πηγάζει από μια πολύ παλιά Σκανδιναβική παράδοση. Η ιστορία όμως δεν έχει τόση σημασία όσο το αποτέλεσμα, ότι παγώνουν δηλαδή το ποτό σας χωρίς να επεμβαίνουν στις γευστικές χορδές σας ! Στη συνέχεια, σερβίρετε το ποτό σας από πάνω και οι πρωτοποριακές αυτές πέτρες θα το δροσίσουν όπως θα έκαναν και τα παγάκια, χωρίς να το νερώσουν όμως σιγά σιγά. Έτσι, όση ώρα και να παραμείνει στο ποτήρι, θα απολαμβάνετε το ίδιο ουίσκι!

Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok