Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

ARCTIC AIR ULTRA φορητό κλιματιστικό AirCooler

Κατασκευαστής: New easy - Arctic air ultra | Κωδικός Προϊόντος: 17250
14,99€ 19,47€ -23%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

H onoffmarket.gr σας φέρνει το Arctic Air Ultra, το νέο εξελιγμένο μοντέλο που θα σας καταπλήξει με την απόδοσή του! 




Μετατρέψτε τον προσωπικό σας χώρο, όπου κι αν βρίσκεστε, σε μία όαση δροσιάς. Αλλά η δράση του δε φτάνει μόνο μέχρι εκεί. Καθαρίζει και υγραίνει την ατμόσφαιρα προσφέροντας ένα ιδανικό κλίμα για εργασία, χαλάρωση, ξεκούραση, ανάπαυση, ύπνο ή ό,τι άλλο ποθείτε. Πείτε αντίο στην ξηρή και άνυδρη ατμόσφαιρα, στην καθημερινή ατονία, στην έλλειψη διάθεσης και στο κουρασμένο δέρμα κάθε πρωί. Απολαύστε ασύγκριτη φυσική δροσιά με το πάτημα ενός κουμπιού. Τόσο απλό στη χρήση του όσο ένα παιχνίδι!  Ακολουθήστε 4 εύκολα βήματα και ξενοιάστε.1. Ανοίξτε το καπάκι του δοχείου2. Γεμίστε το ειδικό δοχείο με νερό ή πάγο3. Συνδέστε το στο ρεύμα4. Ενεργοποιήστε με το πάτημα ενός κουμπιούΡυθμίστε τις γρίλιες του πλέγματος για πιο στοχευμένο αποτέλεσμα. Με ένα γέμισμα με νερό λειτουργεί έως και 10 ώρες. Η επαναστατική τεχνολογία που χρησιμοποιεί τραβάει το ζεστό αέρα του δωματίου μέσα από το φίλτρο εξάτμισης νερού του και γεμίζει οποιονδήποτε χώρο με δροσερό, καθαρό αέρα. 




Το πρακτικό, κυβικό του σχήμα και το μηδαμινό του βάρος το καθιστούν άψογη επιλογή για το γραφείο, το τροχόσπιτο, το υπόγειο, τη σοφίτα, το γκαράζ, την αποθήκη, το γυμναστήριο και για πολλά ακόμη! Μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας, όπου κι αν πάτε με το ένα σας μόνο χέρι.  




Το Arctic Air Ultra είναι τόσο αθόρυβο όσο ένας ψίθυρος - μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε κάθε κοινωνική περίσταση και τη νύχτα χωρίς κανένα ενοχλητικό ήχο. Για απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία τη νύχτα, διαθέτει ενσωματωμένο LED φως με επιλογή ελαφρύ φωτισμού. 




Η λειτουργία των air condition όλη την ημέρα μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα, ενώ ταυτόχρονα καταλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο. Το Arctic Air είναι πολύ πιο οικονομικό από τον ανεμιστήρα ή το air condition - μειώνετε σημαντικά τον λογαριασμό ρεύματος. Επιπλέον, το μόνο που χρειάζεται είναι νερό και έτσι σας γλιτώνει από τον κόπο και το κόστος των ειδικών χημικών για να λειτουργήσει. Η συσκευασία περιλαμβάνει το Arctic Air Ultra, φίλτρο αέρα, καλώδιο USB και εγχειρίδιο χρήσης.












Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok