Camping και Κήπος
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αρωματοθεραπεία
Υγεία και Ομορφιά
Φυσική Aπολύμανση
Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλέτα
Χριστουγεννιάτικα
Προτάσεις Δώρων
WALKIE-TALKIE
Σπίτι
Γυμναστική και Fitness
Ρολόγια
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εικόνα και Ήχος
Διακόσμηση
Τηλεπικοινωνίες
Όλα για τα Κατοικίδιά σας
Gadgets
Τσάντες
Ομπρέλες
Άνδρας
Γυναίκα
Για παιδιά
Ποδήλατο
Επαγγελματικά

ΚΒΚΒ Άρτεμις Ψηλή Μπαταρία Κουζίνας Πάγκου με Ντουζ Inox Πορτοκαλί

Κατασκευαστής: OEM - | Κωδικός Προϊόντος: 25919
36,71€ 42,69€ -14%
1-3 Εργάσιμες Προσθήκη στο καλάθι Άμεση παραγγελία
Τηλεφωνική παραγγελία: 210-765-0006 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 100€

Η μπαταρία κουζίνας ΚΒΚΒ Άρτεμις, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται στον νεροχύτη. Απαιτείται μόνο μία οπή για την εγκατάσταση της.


Είναι αναμεικτική, που σημαίνει ότι έχει έναν μόνο μηχανισμό μίξης για να επιτύχετε εύκολα την επιθυμητή θερμοκρασία του νερού, κάτι που την καθιστά εύκολη και πρακτική στη χρήση.


Είναι ψηλή και αυτό θα σας βοηθήσει να πλένετε μεγάλα σκεύη πιο εύκολα. Όμως οι ψηλές μπαταρίες δεν είναι ιδανικές για όλους τους νεροχύτες. Αν την τοποθετήσετε σε έναν ρηχό νεροχύτη, τότε τα νερά θα χύνονται έξω. Οπότε ιδανικά θα πρέπει να τοποθετηθεί σε νεροχύτη με μεγάλο βάθος. Διαθέτει αποσπώμενο ντουζ με επαναφορά, το οποίο παρέχει μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορείτε να πλένετε κατσαρόλες, ταψιά αλλά και τον ίδιο τον νεροχύτη. Για να λειτουργεί σωστά η επαναφορά, το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη θα πρέπει να είναι κενό. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος είναι ανθεκτικός στη διάβρωση και τη σκουριά αλλά παράλληλα είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία.


Χαρακτηριστικά:

  • Τοποθέτηση: Πάγκου
  • Αναμεικτική
  • Χρώμα: Πορτοκαλί


Επικοινωνία [email protected] Όροι χρήσης
Τρόποι πληρωμής Μετρητά με την παραλαβή Πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής Αθήνα 3,5€ / Επαρχία 4,5€ Αντικαταβολή 1,9€ Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Για την κάλύτερη εξηπυρέτησή σας παρακαλούμε Να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε Να έχετε διαβάσει και να είστε σύμφωνοι με τους όρους εγγύησης και επιστορφής του προϊόντος
Ok